Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

nassausneltransport 23

Transport Belgie - Nederland

Heeft u een spoedzending die zo snel mogelijk over de grens geleverd moet worden? Staat er een zending van ADR-goederen of een geconditioneerd transport op de planning? Dan bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele transporteur in België of Nederland die dit voor u kan oppakken. Nassau Sneltransport kan dit internationaal transport voor u verzorgen.

Onze thuisbasis is gevestigd in Breda, de perfecte stad voor transport tussen België en Nederland. Dit Benelux transport is daarom geen enkel probleem voor ons. Wij halen uw zending op en brengen het direct naar de plaats van bestemming. Of het nu gaat om een brief, pakket, pallet of volledige container: al uw zendingen kunt u bij ons kwijt. Het laten vervoeren van goederen is zeer eenvoudig bij Nassau Sneltransport.

Direct weten wat de transportkosten zijn of meer weten over onze transportdiensten? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem eenvoudig contact met ons op.

Transportdiensten

Nassau Sneltransport heeft zich door de jaren gespecialiseerd in een aantal belangrijke transportdiensten. We zetten een aantal verschillende diensten voor u op een rij.

nassau5

24/7 Sneltransport

Veilig, betrouwbaar en natuurlijk snel. Dat zijn de belangrijkste pijlers van Sneltransport, ook wel ‘Express transport’ genoemd. Bij Nassau Sneltransport weten we als geen ander dat sneltransport meer aandacht vraagt dan regulier transport. Officiële documenten, kwetsbare goederen, levensreddende producten, kritische onderdelen: allemaal voorbeelden van goederen waarbij betrouwbaar sneltransport essentieel is. Bij Nassau Sneltransport nemen wij de taak van dit expresvervoer voor jou uit handen.

nassau6

High Value / Koeriersdienst

Naast Sneltransport is tevens gespecialiseerd in transport van waardevolle goederen, ook wel High Value-transport genoemd. Wij bieden onder andere koeriersdiensten voor dedicated transport. Ben je op zoek naar een koeriersdienst in België of een spoedkoerier voor transport van waardevolle goederen van of naar België? Dan staan wij voor je klaar. Wij nemen de taak van het transport volledig uit handen en zorgen voor een betrouwbaar en goed beveiligd transport van jouw goederen. Of het nu gaat om een envelop, pakket of object van 25 ton. Nassau Sneltransport is TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd, heeft goed opgeleide chauffeurs in dienst en werkt met de juiste sloten en alarmsystemen.

nassau medicool

Geconditioneerd transport

Naast Sneltransport zijn wij ook gespecialiseerd in GDP-transport: vervoer van medicijnen of andere farmaceutische goederen. Dit temperatuur gecontroleerd transport vereist precisie en expertise. Nassau Sneltransport heeft hiervoor een speciale dienst: Medicool. Ons brede wagenpark beschikt onder andere over trailers en bestelvoertuigen voor koeltransport van en naar België. Deze voertuigen kunnen een constante temperatuur vasthouden tussen de -20 °C en +20 °C. Zo garanderen we de veiligheid van deze vaak levensreddende producten tijdens het transport. Nassau Sneltransport neemt ook andere cruciale factoren op zich, zoals de juiste documentatie en opslag van de lading.

nassausneltransport 03

ADR-transport

Transport van gevaarlijke goederen is gebonden aan strenge regels, ter bescherming van de omgeving. Niet iedere transporteur kan gevaarlijke stoffen vervoeren, maar bij Nassau Sneltransport beschikken we over het juiste materiaal en de juist opgeleide chauffeurs voor deze klussen. Zoek jij een betrouwbaar transportbedrijf voor ADR-transport van of naar België? Dan kan Nassau Sneltransport je daarbij helpen.

Internationaal / Benelux transport

Efficiënt en betaalbaar internationaal transport is tegenwoordig een ‘must’ voor veel ondernemingen. Of het nu gaat om transport binnen België en/of Nederland of dieper Europa in. Bij Nassau Sneltransport houden we internationaal transport overzichtelijk, snel en betaalbaar. Dankzij een groot netwerk aan transportbedrijven in heel Europa kunnen we zelfs kleinere ladingen op een efficiënte manier vervoeren van en naar veel verschillende landen. Dankzij onze dienst ‘Internationale groupage’ kun jij dagelijks goederen leveren in heel Europa. Hoewel we hierbij gebruikmaken van betrouwbare transportbedrijven uit ons netwerk, blijven wij jouw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het transport.

Ook transport dichter bij huis is uiteraard geen enkel probleem voor Nassau Sneltransport. Op zoek naar transport van en naar Brussel, Gent of Antwerpen? Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z is geregeld en nemen alle zorgen uit handen.

Wij zijn Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport is een relatief jonge onderneming, maar ook weer niet. Zoals gezegd is het huidige Nassau Sneltransport ontstaan uit het samengaan van Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse. Daarbij zijn de expertises van beide bedrijven intact gebleven en zelfs versterkt.

Bij Nassau Sneltransport gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Verduurzaming, veiligheid, drukte op de wegen en nieuwe en veranderende transportstromen. Wij gaan deze uitdagingen samen aan en zijn klaar voor de uitdagende toekomst!

Ons wagenpark

De vloot voertuigen van Nassau Sneltransport is groot, gevarieerd en geheel up-to-date. Het varieert van bestelauto’s tot trailers met een laadcapaciteit van 25 ton. Daarnaast beschikt Nassau Sneltransport over voertuigen voor gevaarlijke stoffen (ADR-transport), voor geconditioneerd vervoer (GDP-transport) en voor High Value-transport. Voor ieder logistiek vraagstuk hebben wij de juiste oplossing!

nassau5

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport van Nassau Sneltransport ben je verzekerd van de snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
nassau medicool

GDP-transport

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen & andere farmaceutische producten met 'Medicool'.

Meer info
nassau6

High Value transport

Uitstekend beveiligd transport met goed opgeleide chauffeurs en de nieuwste systemen.

Meer info
plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.