Wat zijn express diensten?

Als je een pakket hebt dat met spoed moet worden bezorgd, of het nu binnen Nederland is of ergens in Europa, maak je gebruik van een express bezorging. Bij regulier transport kan het een paar dagen duren voordat het pakket op de plaats van bestemming aankomt. Soms zijn die paar dagen echter te lang en moet een pakket zo snel mogelijk worden geleverd. Een express levering biedt dan uitkomst. 

Met een spoedkoerier ben je er verzekerd van dat jouw pakket met de hoogste prioriteit wordt geleverd. Nassau Sneltransport is specialist op het gebied van express bezorgingen. Zodra jouw aanvraag bij ons binnenkomt, wordt deze direct bekeken door onze collega's van de afdeling planning. Door middel van snel contact en directe communicatie, kan jouw pakket vandaag nog worden verzonden. 

Wat zijn de kosten van een express zending?

De kosten van express diensten zijn natuurlijk hoger dan die van regulier transport, maar de verzendkosten van zo'n zending zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Het gaat om de grootte en gewicht van het pakket, de plaats van bestemming en de spoed waarmee het pakket moet worden bezorgd. Nassau Sneltransport maakt voor iedere zending een prijsopgave op maat. Of het nu gaat om een envelop met belangrijke documenten of een object van 25 ton. Voor iedere express zending bieden wij een passende transportoplossing.

Welke express diensten biedt Nassau aan?

Nassau Sneltransport is specialist op het gebied van express diensten voor verschillende goederen. Dankzij onze TAPA-certificering ben je er zeker van dat de goederen veilig aankomen op de plaats van bestemming. Bovendien biedt onze dienst ‘Medicool’ geconditioneerd vervoer voor medicijnen of andere farmaceutische producten.

We zetten de belangrijkste express diensten graag voor je op een rij:

  • Geconditioneerd vervoer / Medicool
    • Het transport van medicijnen en andere farmaceutische producten gebeurt onder strikte condities. De juiste temperatuur en handling is vereist. Nassau beschikt over het materiaal om deze middelen op de juiste wijze te vervoeren.
  • High Value transport
    • Zendingen met een hoge waarde zijn vaak vatbaar voor criminaliteit en misdaad. Ga in zo'n geval daarom in zee met een vervoerder met een TAPA-certificering, zoals Nassau Sneltransport. Zo weet je zeker dat jouw express zending veilig aankomt.
  • Transport gevaarlijke stoffen 
    • Ook wel ‘ADR-transport’ genoemd. Het vervoer van bepaalde gevaarlijke goederen is ondergebracht onder een internationaal verdrag, ADR. Nassau is gecertificeerd voor het transport van alle verschillende soorten gevaarlijke stoffen.

Express zending aanvragen

Heb jij een pakket of andere vracht die per express zending vervoerd moet worden? Neem dan contact op met Nassau Sneltransport. Wij gaan direct voor jou aan de slag! In het geval van een spoedzending kun je direct contact opnemen met onze afdeling planning. Je kunt ons bereiken via 076 521 1000 of planning@nassausneltransport.nl. Zo kunnen we snel schakelen en de zending vandaag nog vervoeren.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.