High security transport

Een andere benaming voor high security transport is ook wel TAPA-transport. Door samen te werken met een TAPA-gecertificeerde vervoerder loop je minder risico op verlies van goederen als gevolg van misdaad. Nassau Sneltransport vervoert jouw waardevolle goederen van A naar B zonder last te hebben van welke vorm van criminaliteit. 

nassausneltransport 01

Transportbeveiliging

Onze chauffeurs zijn getraind in het waarnemen en handelen bij verdachte omstandigheden. Ook beschikken onze voertuigen over de modernste alarmsystemen en sloten. De voertuigen en vrachten worden door een fleet-managementsysteem realtime gevolgd, waardoor de risico’s geminimaliseerd worden. De beveiliging van het transport van waardevolle goederen is hierdoor optimaal bij Nassau Sneltransport.

nassausneltransport 24

Specialist in TAPA-transport

Nassau Sneltransport heeft al vele jaren ervaring op het gebied van High Value transport. Wij leveren deze dienst door heel Europa. Bij Nassau Sneltransport zit je daarom op de juiste plek om jouw goederen te verzenden naar zowel binnen- en buitenland. We beschikken over het TAPA TSR 1 & 2 certificaat. Dit houdt in dat wij optimaal beveiligd zijn tegen criminaliteit en misdaad onderweg.

Kosten beveiligd transport

Het vervoeren van waardevolle goederen heeft meer aandacht nodig dan regulier transport. Bij Nassau Sneltransport ben je er zeker van dat jouw vracht snel en veilig op de plek van bestemming aankomt. Klik op de onderstaande knop om snel en gemakkelijk een prijsindicatie aan te vragen voor jouw zending, of neem contact op via +31 (0)76 52 11 000.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.