Gekoeld vervoer

Geconditioneerd transport is het op een gecontroleerde temperatuur, vaak gekoeld, vervoeren van bederfelijke goederen, zonder dat deze goederen hun waarde of werking verliezen. Nassau Sneltransport is gespecialiseerd in gekoeld vervoer. De voertuigen van ons kunnen een constante temperatuur aanhouden van -20 °C tot +20 °C. De producten die geconditioneerd vervoerd worden, eisen altijd een hoge mate van nauwkeurigheid. Een te lage of te hoge temperatuur kan ervoor zorgen dat de vracht onverkoopbaar wordt. Wij steken daarom altijd nét iets meer aandacht in gekoeld vervoer om er zeker van te zijn dat er niks fout gaat.

nassausneltransport 17

Medicijntransport

Medicijntransport is één van de veel voorkomende vrachten die geconditioneerd vervoerd moet worden. Voor het vervoer van medicijnen moet alles tot in de puntjes geregeld zijn en dat weten wij als geen ander. Nassau Sneltransport is GDP-compliant, wat inhoudt dat wij op een correcte manier farmaceutische producten vervoeren.

Naast het vervoeren van medicijnen vervoeren wij ook elektronica, voedsel en andere producten geconditioneerd.

nassausneltransport 40

Internationaal geconditioneerd vervoer

Nassau Sneltransport vervoert gekoeld door heel Europa. Wij nemen alle zorgen uit de hand van de klant en vervoeren het met nauwkeurigheid naar de plaats van bestemming. We leveren dagelijks in het buitenland en daarom hoeft de klant niet bang te zijn voor een lange levertijd. Zo leveren wij dagelijks geconditioneerd in landen als: België, Duitsland, Italië of Spanje!

Nassau Sneltransport, specialist in geconditioneerd vervoer

Al vele jaren is Nassau Sneltransport een betrouwbare geconditioneerde vervoerder in binnen- en buitenland. Wij denken graag mee hoe wij jouw vracht het beste kunnen vervoeren. Neem contact op voor meer informatie of vraag heel gemakkelijk een prijsindicatie aan via de onderstaande knop!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.