Geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport is het op een gecontroleerde temperatuur, vaak gekoeld, vervoeren van bederfelijke goederen, zonder dat deze goederen hun waarde of werking verliezen. He gaat bij geconditioneerd vervoer dus om transport van goederen die onder speciale condities moeten worden vervoerd. Deze gecontroleerde atmosfeer is nodig omdat het van essentieel belang is voor de lading. Denk bij dit soort goederen aan medicijnen, farmaceutische producten, levensmiddelen, versproducten, bloemen en meer.

Nassau Sneltransport is gespecialiseerd in gekoeld vervoer, met name bij het vervoer van medicijnen en farmaceutische goederen. De voertuigen van Nassau Sneltransport kunnen een constante temperatuur aanhouden van -20 °C tot +20 °C. De producten die geconditioneerd vervoerd worden, eisen altijd een hoge mate van nauwkeurigheid. Een te lage of te hoge temperatuur kan ervoor zorgen dat de vracht onverkoopbaar wordt. Wij steken daarom altijd nét iets meer aandacht in gekoeld vervoer om er zeker van te zijn dat er niks fout gaat.

nassausneltransport 17

Medicijntransport

Medicijntransport is één van de veel voorkomende vrachten die geconditioneerd vervoerd moet worden. Voor het vervoer van medicijnen moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. De omstandigheden moeten precies goed zijn om onnodig verlies van werking en waarde van de medicijnen en producten te voorkomen. Dat betekent vervoeren op een constantie, bepaalde temperatuur zodat de goederen in optimale conditie aankomen.

Nassau Sneltransport is een specialist op het gebied van geconditioneerd transport en met name op het gebied van medicijn vervoer. Wij zijn GDP-compliant, wat inhoudt dat wij op een correcte manier farmaceutische producten vervoeren. Naast het vervoeren van medicijnen vervoeren wij ook elektronica, voedsel en andere producten geconditioneerd.

nassausneltransport 40

Internationaal geconditioneerd vervoer

Geconditioneerd vervoer blijft natuurlijk niet beperkt tot binnen de landsgrenzen. Nassau Sneltransport vervoert gekoeld door heel Europa. Wij beheren het complete logistieke systeem en nemen alle zorgen uit de hand van de klant. Wij vervoeren de lading met grote nauwkeurigheid naar de plaats van bestemming. We leveren dagelijks in het buitenland en daarom hoeft de klant niet bang te zijn voor een lange levertijd. Dagelijks gaan er complete vrachten geconditioneerd vervoer naar landen als: België, Duitsland, Italië of Spanje.

Nassau Sneltransport, specialist in geconditioneerd vervoer

Al vele jaren is Nassau Sneltransport een betrouwbare geconditioneerde vervoerder in binnen- en buitenland. Wij denken graag mee hoe wij jouw vracht het beste kunnen vervoeren. Neem contact op voor meer informatie of vraag heel gemakkelijk een prijsindicatie aan via de onderstaande knop!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.