Transportkrachten bundelen

Nassau Sneltransport Breda is jong, maar toch ook weer niet. We zijn het resultaat van de krachtenbundeling van Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse.

Van Dijk Expresse is in 1984 opgericht, was toonaangevend, telde veel en gevarieerde klanten en profileerde zich sterk in farmaceutisch vervoer. Gitrans is in 1999 opgericht en was sterk in high value transport. Het bedrijf speelde altijd in op wensen van klanten en had oog voor verduurzaming. Samen zijn we sterk in diensten als 24/7 sneltransport, GDP en TAPA. Voor elke klant en elk type transport hebben wij een uitstekende oplossing.

nassausneltransport 01

1+1=3

Als logistiek bedrijf komt er van alles op je pad: verduurzaming, veiligheid, krapte op de arbeidsmarkt, drukte op de wegen, nieuwe en veranderende transportstromen. Dat zien we als uitdagingen! Als je die uitdagingen succesvol aan wilt gaan, moet je daar klaar voor zijn. We zagen het samengaan als 1+1=3. We zijn dus klaar voor die uitdagende toekomst.

nassausneltransport 23

Trots op transport

Onze naam, Nassau Sneltransport Breda, geeft aan waar we vandaan komen en waar we voor staan. Het is een naam om trots op te zijn, met een huisstijl die trots uitstraalt! Waarbij het opvallende oranje staat voor verbondenheid, energie en dynamiek.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.