Over 24/7 Sneltransport

Een spoedzending vraagt meer aandacht dan regulier transport. Zeker wanneer er sprake is van officiële documentatie, kwetsbare goederen, levensreddende producten of kritische onderdelen. Bij ons weet je dat de vracht snel en veilig op plek van bestemming is. Gewoon in Nederland of waar dan ook in Europa.

nassausneltransport 35[contact]

Wat kunnen we vervoeren?

We transporteren net zo makkelijk een envelop als een object van 25 ton. Dankzij onze TAPA TSR-certificering vervoeren we je waardevolle goederen ook veilig. Ons enthousiaste team staat voor je klaar en zorgt ervoor dat jouw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Bij Nassau Sneltransport ben je in goede handen:

  • Wij nemen alle zorg uit handen
  • 24/7 bereikbaar
  • Denken met je mee
  • Een groot netwerk
  • Zeer flexibel

De werkwijze van Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport is ontstaan door een krachtenbundeling van twee toonaangevende transportbedrijven: Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse. Waar Van Dijk Expresse zich vooral onderscheidde in farmaceutisch vervoer, was Gitrans sterk in High Value transport. Door de samenkomst is Nassau Sneltransport sterk in diensten als 24/7 sneltransport, GDP en TAPA-transport. Voor elk type klant en voor iedere transportvraag hebben wij een uitstekende oplossing.

Bij Nassau Sneltransport hechten wij veel waarde aan duidelijke afspraken en een snelle reactie. Wanneer jouw aanvraag binnenkomt, zal deze daarom vlot bekeken worden door onze planning medewerkers. Zij nemen direct contact met je op, zodat je vandaag nog kunt verzenden!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.