nassausneltransport 09

Wat is internationale groupage?

Het internationaal vervoeren van een enkel pakket of kleine lading kan aardig in kosten oplopen. Daarom werkt Nassau Sneltransport met ‘internationale groupage’. Dit houdt in dat kleine en grote ladingen samengevoegd worden, waardoor het internationale vervoer betaalbaarder wordt. Met deze methode kunnen kleine pakketten makkelijker naar het buitenland verstuurd worden. Ons grote netwerk kan een hulpmiddel zijn om jouw doelen te realiseren. Nassau Sneltransport neemt al je zorgen uit handen.

Dagelijks leveren

We verleggen grenzen, gaan over grenzen heen om ervoor te zorgen dat je goederen in de juiste conditie, op de juiste tijd, op de juiste plaats zijn. Via internationale groupage kun je je producten dus dagelijks leveren door heel Europa. Ook bij deze dienst zijn wij je aanspreekpunt en blijven wij verantwoordelijk voor het transport.

Europees netwerk

Om je doelen te realiseren kunnen wij bouwen en vertrouwen op een Europees netwerk. Geen zorgen, wij zijn het enige aanspreekpunt en nemen alle zorgen uit handen, waar de zending ook naartoe gaat. Natuurlijk houden we rekening met wensen en instructies van je lokale leveranciers en klanten.

Wil je weten wat internationale groupage kost voor jouw zending? Klik op onderstaande link om een prijsindicatie aan te vragen.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.