Wat is TAPA-transport?

TAPA staat voor Transported Asset Protection Association en is een wereldwijd geronnomeerde certificering. Deze certificering heeft als doelstelling om de logistieke keten te beveiligen tegen criminaliteit. Gebruikmaken van een vervoerder met een TAPA certificaat verkleint het risico op diefstal enorm.

nassausneltransport 07

TAPA-certificering

Nassau Sneltransport heeft een TAPA TSR 1 & 2 certificaat, waardoor wij optimaal beveiligd zijn tegen criminaliteit en misdaad. Onze voertuigen beschikken namelijk over de nieuwste alarmsystemen met zogenaamde ‘panic-buttons’. Daarnaast zijn onze voertuigen uitgerust met goedgekeurde sloten en zijn de alarmsystemen SCM gecertificeerd. Onze chauffeurs zijn opgeleid in het herkennen van en handelen bij verdachte omstandigheden. Al deze maatregelen worden getroffen om high value transport zo veilig mogelijk te laten verlopen.

nassausneltransport 09

Wat kost High Value Transport?

Beveiligd transport heeft net wat meer aandacht nodig dan het vervoeren van normale goederen. Dat weten we bij Nassau Sneltransport als geen ander. Neem snel contact op of klik op de onderstaande knop om een prijsindicatie aan te vragen voor jouw transport van waardevolle goederen.

nassausneltransport 27

Nassau Sneltransport: een betrouwbare vervoerder

Al vele jaren zijn onze klanten zeer tevreden met de transportdiensten van Nassau Sneltransport. Door middel van onze TAPA certificering hoeven onze klanten nooit bang te zijn voor verlies of diefstal van hun waardevolle goederen. Dit geeft niet alleen de klant een fijn gevoel, maar ons ook. Zo zijn wij ervan verzekerd dat jouw vracht op tijd en veilig aankomt op de plaats van bestemming.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.