(Snel)transport

Nassau Sneltransport is het transportbedrijf dat je zoekt voor veel verschillende transportdiensten. Van sneltransport en koeriersdiensten, tot geconditioneerd vervoer en vervoer van gevaarlijke stoffen. Voor Nassau is niets onmogelijk. Voor iedere vraag hebben wij een passende vervoersoplossing. Waar kunnen we jou mee helpen?

nassau5

De voordelen van Nassau Sneltransport.

Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

nassau4

24/7 Sneltransport

Een spoedzending vraagt meer aandacht dan regulier transport. Zeker wanneer er sprake is van officiële documentatie, kwetsbare goederen, levensreddende producten of kritische onderdelen. Bij ons weet je dat de vracht snel en veilig op plek van bestemming is. Gewoon in Nederland of waar dan ook in Europa.

nassausneltransport 27

Koeriersdiensten

Heb jij een zakelijk pakket of goederen die zorgvuldig vervoerd moeten worden? Dan zit je bij Nassau Sneltransport op het goede adres. Koeltransport, gevaarlijke stoffen, geconditioneerd transport of high value, alles is mogelijk bij Nassau Sneltransport. Samen met de opdrachtgever streven wij iedere keer weer naar de perfecte service.

nassausneltransport 03

Internationale groupage

Naast leveren binnen Nederland gaan wij ook over de landsgrenzen. Zo vervoeren wij dagelijks goederen naar locaties door heel Europa. Om dit soort transport efficiënt en betaalbaar te houden, maak je bij ons gebruik van de dienst ‘Internationale Groupage’. Dat betekent dat we allerlei kleinere ladingen samenvoegen tot een grotere lading. Daarmee vervoert Nassau ook kleinere ladingen, zoals doosjes of afzonderlijke pallets, snel en efficiënt naar landen binnen Europa.

Daarbij maken we gebruik van ons Europees netwerk. Wij blijven altijd jouw aanspreekpunt voor de zending, maar door onze Europese partner te gebruiken, zijn we verzekerd van een snelle en betrouwbare levering.

2 trucks in dock nassau

ADR transport

ADR, een afkorting voor ‘Accord Européen relatif au transport international des marchandises Dangereuse par Route’. Oftewel: een internationale overeenkomst betreffende het vervoer van gevaarlijke stoffen binnen Europa. Nassau Sneltransport vervoert gevaarlijke goederen en stoffen op een veilige manier. Onder deze stoffen en goederen vallen onder andere brandbare, giftige en radioactieve stoffen, ontplofbare stoffen en voorwerpen, brandbare (vloei)stoffen en oxiderende en bijtende stoffen.

nassausneltransport 07

Transportbedrijf Breda

Nassau Sneltransport is hét transportbedrijf in Breda om jouw goederen veilig van A naar B te vervoeren. Zeven dagen in de week staan wij klaar om allerlei soorten goederen te transporteren door heel Europa. Een object van 30 ton of een simpele envelop: voor ons is niets onmogelijk. Voor iedere vraag en klant heeft Nassau Sneltransport de oplossing!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.