High Value transport

Goederen met een hoge waarde wil je met een gerust hart laten vervoeren. Om dat te bewerkstelligen heeft Nassau Sneltransport de dienst High Value-transport. Wij zijn TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd, hebben goed opgeleide chauffeurs en de juiste sloten en alarmsystemen. Dit alles betekent dat jij jouw zending met een gerust hart door ons kunt laten vervoeren.

nassau6

De voordelen van Nassau Sneltransport.

Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau Sneltransport is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Over High Value transport

Wij zijn TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd, hebben goed opgeleide chauffeurs en de juiste sloten en alarmsystemen. Dit alles betekent dat jij jouw zending met een gerust hart door ons kunt laten vervoeren.

nassausneltransport 09

TAPA-transport

Een goed transportbedrijf voor High Value-goederen herken je onder andere aan de TAPA-certificering. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association, een wereldwijd opererende organisatie met als doelstelling de volledige logistieke keten te beveiligen tegen criminaliteit. Samenwerken met een TAPA-gecertificeerde vervoerder, zoals Nassau Sneltransport, geeft daarom meer zekerheid over de veiligheid van het transport. Dit leidt tot een sterke afname van kostenverliezen als gevolg van criminaliteit.

nassausneltransport 07

Beveiligd transport

Wat belooft deze TAPA-certificering concreet? Op een aantal belangrijke punten zijn deze transporten beter beveiligd.

  • Onze chauffeurs worden getraind in het waarnemen en handelen bij verdachte omstandigheden, de zogenoemde ‘Robbery Respons’-training.
  • Nassau Sneltransport beschikt over voertuigen met de modernste alarmsystemen met panic-buttons.
  • De laadcompartimenten worden afgesloten met goedgekeurde sloten die ook op afstand kunnen worden bediend.
  • De alarmsystemen zijn SCM-gecertificeerd.

Door middel van het uitgebreide fleet-managementsysteem kan onze afdeling planning realtime de voertuigen en vrachten volgen. Routes worden ook voor laden uitgestippeld en doorgesproken met de chauffeur om op deze manier de risico’s onderweg te minimaliseren. Dit alles stemmen wij uiteraard af op jouw wensen en behoeften.

Over Nassau Sneltransport

De kracht van Nassau Sneltransport op het gebied van High Value-transport is geen verrassing. Nassau Sneltransport is de krachtenbundeling van twee Bredase transportbedrijven: Van Dijk Expresse en Gitrans. Laatstgenoemde stond bekend als een expert op het gebied van beveiligd transport. Het bedrijf speelde altijd in op de wensen van de klant en had oog voor verduurzaming.

Die sterke punten zijn onderdeel van de basis van Nassau Sneltransport. We luisteren naar de klant en gaan ervoor om de wensen van de klant te overtreffen. Wij komen onze afspraken na zodat jij datzelfde kunt doen richting jouw klanten. Daar draait het om!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.