nassau4

Wij zijn Nassau

Nassau Sneltransport Breda is nieuw, maar toch ook weer niet. We zijn het resultaat van de krachtenbundeling van Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse.

nassausneltransport 31

Onze mensen

Natuurlijk staan bij Nassau Sneltransporten onze klanten centraal. Maar we zijn ervan overtuigd dat juist onze mensen het grootste verschil maken voor onze klanten. Onze professionals vormen een team en zijn prima op elkaar ingespeeld zodat ze al je vragen beantwoorden en al je opdrachten uitvoeren.

nassausneltransport 40[minderlucht]

Wagenpark

Het meest in het oog springende aspect van ons bedrijf zijn onze voertuigen. Met een modern en jong wagenpark leveren we op een veilige en duurzame manier kleine en grote vrachten in alle landen van Europa.

nassausneltransport 27

Referenties

Ben je benieuwd wat klanten vinden van de samenwerking met Nassau Sneltransport? Op deze pagina vind je enkele referenties van uiteenlopende klanten. En heb je na het lezen nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

nassau5

In de samenleving

We staan midden in de samenleving en we nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Dat houdt in dat we belangrijke keurmerken behalen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid voor onze mensen en omgeving hoog in het vaandel hebben staan.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.