Koeriersdiensten

Nassau Sneltransport is als vervoersbedrijf gespecialiseerd in sneltransport. Dat betekent dat wij dankzij onze diverse koeriersdiensten snel kunnen schakelen om jouw zendingen op de plaats van bestemming te krijgen. Onze diensten spitsen zich op het vervoer van verschillende soorten goederen, onder verschillende omstandigheden. Hierbij voldoen wij altijd aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Zo kunnen wij garanderen dat jouw goederen snel én betrouwbaar van A naar B worden gebracht. Als koerier zijn wij snel en flexibel, maar ook betrokken en betrouwbaar.

Ben je benieuwd naar welke koeriersdienst het beste past bij jouw transportvraag? Hieronder vind je een overzicht van een aantal transportdiensten die Nassau Sneltransport biedt:

nassausneltransport 24

High Value transport

Heb je een belangrijk of waardevol object dat je veilig en snel wil laten bezorgen? Bij Nassau vervoeren wij jouw goederen veilig en beschermd met ons High Value-transport (Beveiligd transport). Wij zijn TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd, wat betekent dat wij werken met getrainde chauffeurs en de nieuwste beveiligingstechnieken. Dankzij deze gespecificeerde koeriersdienst kun jij jouw zending met een gerust hart aan ons toevertrouwen. We maken goede afspraken, hebben direct contact en zorgen altijd voor een bezorging op tijd.

nassausneltransport 01

Medisch transport: Medicool

Het vervoer van medicijnen en verwante farmaceutische producten is secuur werk. Bij Nassau Sneltransport zorgen we dat bij medisch transport alles tot in de punten is geregeld: temperatuur, documentatie en opslag. Wij noemen deze dienst ‘Medicool' en zijn GDP (Good Distribution Practice) gecertificeerd voor deze dienst. Zo ben je verzekerd van een goede behandeling van jouw zending, of de bezorging nu met spoed of niet gebeurt.

nassausneltransport 07

24/7 Sneltransport

Ligt er een spoedzending klaar en heb je een spoed een transport nodig? Dan wil je een koerier die de spoed achter dit spoedtransport snapt, 24/7 bereikbaar is en je direct helpt. Nassau Sneltransport biedt de snelste oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in 24/7 sneltransport, van officiële documentatie tot kwetsbare goederen en kritische onderdelen. Bij onze koeriersdienst ben je er zeker van dat jouw spoedzending veilig en snel op locatie aankomt, op bestemmingen in Nederland én heel Europa.

Internationaal koerier

Een pakket met spoed geleverd in het buitenland? Ook dat is geen probleem voor Nassau Sneltransport. Onze koeriers bezorgen jouw transport snel en nauwkeurig op bestemming in de Benelux. Bovendien heeft Nassau Sneltransport een breed netwerk van koeriersbedrijven door heel Europa.

Vanuit onze thuisbasis in Breda strekt de koeriersdienst van Nassau Sneltransport zich lokaal, nationaal én buiten Nederland uit. Je regelt jouw zending daarom snel en eenvoudig bij Nassau Sneltransport. Lokaal en nationaal wordt jouw zending door een van onze koeriers van A tot Z op zich genomen, zonder tussenkomst van andere koeriers. Internationaal maken we tevens gebruik van ‘internationale groupage', om internationaal transport betaalbaar en efficiënt te maken. Daarbij maken we gebruik van ons netwerk van koeriers en transportbedrijven, zodat onze dekking zo groot mogelijk en jij je zendingen overal naartoe kunt versturen.

Tarieven koeriersdiensten

De kosten van onze koeriersdiensten hangen af van verschillende factoren, waaronder de grootte en het gewicht van het pakket en de betreffende afstand naar de ontvanger. Bij Nassau Sneltransport kijken we altijd scherp naar de aanvraag voor een zending of koerier zodat we direct de juiste offerte voor kunnen leggen. Zo weet je snel wat jouw zending of rit kost.

nassausneltransport 01

WAGENPARK KOERIERSDIENST NASSAU

Nassau Sneltransport beschikt over een modern en jong wagenpark, van bestelwagen tot trailer. Welk pakket we als koerier ook moeten bezorgen of waar we een zending ook moeten afleveren: dankzij ons wagenpark doen we dit snel, veilig én duurzaam. Of het nu gaat om brieven of een pallet en of het pakket nu afgeleverd moet worden in Rotterdam of het buitenland. Nassau Sneltransport heeft de mensen en het materiaal voor ieder logistiek vraagstuk.

NASSAU SNELTRANSPORT: BETROKKEN, FLEXIBEL EN VEILIG

Bij Nassau Sneltransport, koerier uit Breda, ben je verzekerd van een goede service bij transport, maar wat valt er nu precies onder die service?

BETROKKEN

Wij voldoen aan de verwachtingen van de klant en willen ze graag overtreffen.

STIPT

Als koerier komen wij onze afspraken na, zodat jij niet in de problemen komt.

FLEXIBEL

Koeriers zijn niets als ze niet flexibel zijn. Wij denken met je mee, schakelen snel en zorgen dat je geen vertraging oploopt.

VEILIG

Veiligheid in het verkeer, dat vinden we belangrijk. Voor onze omgeving én natuurlijk voor uw lading. Beiden hebben wij Nassau Sneltransport prioriteit.

DUURZAAM

Nassau Sneltransport is 'Lean & Green'-gecertificeerd. Wij werken als koerier en transportbedrijf constant aan CO2-reductie.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.