Betrokken.

We zijn een koeriersbedrijf in Breda dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Koeriersdiensten draaien om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer: voor onze chauffeurs, de omgeving én voor uw lading. Allen hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau Sneltransport is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Nassau Sneltransport: dé koeriersdienst van Breda

Nassau Sneltransport is de flexibele koerier in Breda die jouw goederen veilig van A naar B vervoert. Wij staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor jou klaar om verschillende soorten transport door heel Europa uit te voeren. Voor Nassau Sneltransport is niks onmogelijk: of het om een object van 25 ton gaat of een simpele envelop en of het gaat om een nationaal of internationaal transport. Nassau Sneltransport is de koerier, Breda is onze thuisbasis.

FLEXIBELE KOERIER BREDA

Wij verlenen 24/7 onze diensten en zijn zeer flexibel. Als koerier in Breda zorgen wij ervoor dat jouw goederen op tijd op bestemming geleverd worden. Bij Nassau Sneltransport staan duidelijke afspraken, snel en flexibel handelen en goed klantencontact centraal. Wij zijn als koeriersdienst in staat diverse goederen te vervoeren: of het nu gaat om officiële documenten of levensreddende producten: alles is mogelijk. We streven ernaar om aan de verwachtingen van de klant te voldoen én deze ook te overtreffen. Jouw zending is altijd onze nummer één prioriteit: van het moment dat deze wordt opgehaald tot het wordt afgeleverd bij de ontvanger.

Farmaceutisch transport

Nassau Sneltransport is één van de koeriersbedrijven in Breda die Good Distribution Practice (GDP) gecertificeerd is. Dit houdt in dat wij volgens strikte regelgeving medicijnen en farmaceutische producten mogen vervoeren. Nassau Sneltransport regelt alles, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Als koeriersbedrijf in Breda beschikken wij over Medicool: een speciale dienst op het gebied van geconditioneerd vervoer voor het transporteren van medicijnen. Het is belangrijk om bij deze goederen de juiste temperatuur te hanteren tijdens het vervoeren. Hierdoor worden er veel problemen vermeden door precieze temperaturen tussen de -20°C en +20°C aan te houden. 

nassausneltransport 07

ADR transport

Ook het vervoeren van gevaarlijke stoffen en goederen is voor koeriersbedrijf Breda geen probleem. Dit soort vervoer wordt ook wel ADR transport genoemd. Een aantal producten die onder ADR vallen:

  • Brandbare, giftige en radioactieve stoffen
  • Ontplofbare stoffen en voorwerpen 
  • Brandbare (vloei)stoffen 
  • Gassen 
  • Oxiderende stoffen 
  • Bijtende stoffen
nassausneltransport 17

Internationale zendingen

De kosten van het internationaal vervoeren van goederen kunnen snel oplopen. Daarom kun je bij koeriersbedrijf Nassau Sneltransport in Breda goederen voordelig verzenden door middel van internationale groupage. Hierbij worden kleine en grote ladingen samengevoegd, waardoor de verzendkosten van internationaal transport lager worden. Een mooi pluspunt is dat het ook nog eens duurzamer is. Door internationale groupage kun je dagelijks zendingen leveren door heel Europa.

Bij deze vorm van transport maken we gebruik van een netwerk van internationaal koeriers en transportbedrijven. Deze internationale koeriers werken uitstekend samen om te zorgen dat het internationale transport vlekkeloos verloopt. Elke zending krijgt de aandacht die het verdient.

High value (TAPA): Beveiligd sneltransport

Nassau Sneltransport is het koeriersdienst uit Breda dat TAPA TSR 1 & 2 gecertificeerd is. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association: een wereldwijde opererende organisatie met als doelstelling logistieke ketens te beveiligen tegen criminaliteit. Het bezit van deze certificering, speciaal voor transportbedrijven en koeriersdiensten, betekent dat onze chauffeurs waardevolle goederen veilig kunnen transporteren. Risico's op criminele activiteiten worden geminimaliseerd binnen het transportproces. Nassau Sneltransport zorgt ervoor dat jouw goederen veilig aankomen, op welke locatie dan ook!

nassausneltransport 01

Geconditioneerd transport

De conditie van sommige goederen kan sterk veranderen door de vervoersomstandigheden. Daarom biedt koeriersbedrijf Nassau Sneltransport geconditioneerd (GDP) transport aan: jouw goederen worden op de juiste temperatuur vervoerd en geleverd. Worden de producten op verkeerde temperatuur geleverd, dan kunnen producten onverkoopbaar worden. Daarom worden producten bij geconditioneerd vervoer precies op de juiste temperatuur vervoerd. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Wil jij een indicatie van de prijs ontvangen voor je eigen zending of simpelweg meer informatie over Nassau Sneltransport? Neem gerust vrijblijvend contact op via de website, telefoon of mail. Wij zijn jouw koerier in Breda en partner voor al jouw spoedritten!