Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport is dé koerier in Breda om jouw goederen veilig van A naar B te vervoeren. Wij staan zeven dagen per week klaar om allerlei soorten goederen te transporteren door heel Europa. Voor Nassau Sneltransport in Breda is niks onmogelijk: of het om een object van 25 ton gaat of een simpele envelop. Nassau Sneltransport is jouw koerier in Breda!

Wij verlenen 24/7 onze diensten en zijn zeer flexibel. Wij zorgen ervoor dat jouw goederen op tijd op bestemming geleverd worden. Bij Nassau Sneltransport staan duidelijke afspraken en goed klantencontact centraal. Wij zijn in staat diverse goederen te vervoeren: of het nu gaat om officiële documenten of levensreddende producten: alles is mogelijk. We streven ernaar om aan de verwachtingen van de klant te voldoen én deze ook te overtreffen.

Farmaceutisch transport

Nassau Sneltransport is één van de koeriersbedrijven in Breda die Good Distribution Practice (GDP) gecertificeerd is. Dit houdt in dat wij volgens strikte regelgeving medicijnen en farmaceutische producten mogen vervoeren. Nassau Sneltransport regelt alles, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Als koeriersbedrijf in Breda beschikken wij over Medicool: een speciale dienst op het gebied van geconditioneerd vervoer voor het transporteren van medicijnen. Het is belangrijk om bij deze goederen de juiste temperatuur te hanteren tijdens het vervoeren. Hierdoor worden er veel problemen vermeden door precieze temperaturen tussen de -20°C en +20°C aan te houden. 

ADR transport

Ook het vervoeren van gevaarlijke stoffen en goederen is voor koeriersbedrijf Breda geen probleem. Dit soort vervoer wordt ook wel ADR transport genoemd. Een aantal producten die onder ADR vallen:

  • Brandbare, giftige en radioactieve stoffen
  • Ontplofbare stoffen en voorwerpen 
  • Brandbare (vloei)stoffen 
  • Gassen 
  • Oxiderende stoffen 
  • Bijtende stoffen
nassausneltransport 17

Internationale groupage

Het internationaal vervoeren van goederen kan erg in de kosten oplopen. Daarom kun je bij het koeriersbedrijf Nassau Sneltransport in Breda goederen goedkoop verzenden door middel van internationale groupage. Hierbij worden kleine en grote ladingen samengevoegd, waardoor de verzendkosten lager worden. Een mooi pluspunt is dat het ook nog eens duurzamer is. Door internationale groupage kun je dagelijks zendingen leveren door heel Europa.

High value (TAPA)- beveiligde sneltransport

Nassau Sneltransport is het koeriersbedrijf uit Breda dat TAPA TSR 1 & 2 gecertificeerd is. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association: een wereldwijde opererende organisatie met als doelstelling logistieke ketens te beveiligen tegen criminaliteit. Deze certificering betekent dat wij alle goederen veilig kunnen transporteren. Risico’s op criminele activiteiten worden geminimaliseerd binnen het transportproces. Nassau Sneltransport zorgt ervoor dat jouw goederen veilig aankomen, op welke locatie dan ook!

Geconditioneerd transport

De conditie van bepaalde goederen kan sterk veranderen door de vervoersomstandigheden. Daarom biedt koeriersbedrijf Nassau Sneltransport geconditioneerd transport aan: jouw goederen worden op de juiste temperatuur vervoerd en geleverd. Worden de producten op verkeerde temperatuur geleverd, dan kunnen producten onverkoopbaar worden. Daarom vervoeren wij alles op de juiste temperatuur. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over je zending

Wil jij een indicatie van de prijs ontvangen voor je eigen zending of simpelweg meer informatie over Nassau Sneltransport? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via de website, telefoon of mail.

Vivian Pols - Nassau Sneltransport

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Vivian helpt je graag verder.