Wat is een koeriersbedrijf?

Koeriersbedrijven vervoeren tegen betaling goederen van plek A naar plek B in opdracht van een bedrijf of particulier. Je hebt koeriersbedrijven in verschillende vormen, denk aan vervoer via een bestelbusje, personenauto maar ook per fiets. Nassau Sneltransport richt zich op vervoer middels vrachtwagens, waarmee snel grote zendingen of veel goederen tegelijk vervoerd kunnen worden.

Om ervoor te zorgen dat de opdrachten veilig en snel op hun bestemming arriveren, hebben wij goed opgeleide chauffeurs in dienst en zijn we een gecertificeerd koeriersbedrijf.

2 trucks in dock nassau

Hoe werkt een koeriersbedrijf?

Via de website (of per telefoon of mail) ontvangen wij jouw aanvraag voor (snel)transport. In je aanvraag kun je alvast het ophaal- en afleveradres aangeven, evenals de transportdatum, inhoud van je verzending en het gewicht. Wanneer jouw vrijblijvende aanvraag binnenkomt, wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen door één van onze collega’s. Let op: bij spoedopdrachten mag er rechtstreeks contact opgenomen worden met onze collega’s van planning via 076-5211000 of planning@nassausneltransport.nl. Op die manier kun je vandaag nog iets laten vervoeren!

 

Welke koeriersdiensten zijn er?

Nassau Sneltransport is een gespecialiseerd koeriersbedrijf in het sneltransport van verschillende goederen. Ook voldoen wij aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen die nodig zijn om jouw goederen snel en veilig van A tot Z te kunnen bezorgen. Wij leveren veilig en flexibel transport voor onder andere:

Koeriersdiensten in Nederland

Alhoewel we als transportbedrijf in Breda zijn gevestigd, strekken onze koeriersdiensten zowel lokaal als nationaal uit. Dit betekent dat we makkelijk en snel overal vanuit Nederland kunnen verzenden, waardoor je niet afhankelijk bent van meerdere koeriersbedrijven. Gewoon één partij die je voor onder andere. Kwetsbare goederen of zware transporten door heel Nederland kan inschakelen. Maar ook als je bijvoorbeeld een lokaal transportbedrijf in Oosterhout nodig hebt, kun je ons benaderen. Schakel Nassau Sneltransport in voor jouw koeriersdienst!

 

Internationaal koeriersbedrijf

Internationaal transport nodig? Nassau Sneltransport biedt de oplossing door middel van internationale groupage. Om het internationale vervoer efficiënter en betaalbaarder te maken voegen wij als koeriersbedrijf de kleine en grote ladingen samen. Deze methode zorgt ervoor dat ook de kleine pakketjes makkelijk en snel internationaal getransporteerd kunnen worden.

nassausneltransport 23

Wat kost een spoedkoerier?

Weten wat een spoedkoerier of sneltransport bij ons kost? De kosten van een transport hangt af van het gewicht van de vracht (de vrachtkosten) en de betreffende afstand in verband met de kilometerprijs voor de transportwagen. Nassau Sneltransport heeft de beschikking over bestelauto’s die tot 450 kilogram vervoeren, maar ook trailers die 25.000 kilogram lading transporteren. Let er wel op dat zowel de heen- als de terugreis kosten met zich meebrengt.

Om zeker te zijn van de kosten voor jouw spoedzending, kan je het beste een offerteaanvraag plaatsen. Wij nemen dan direct contact met je op voor een vrijblijvende offerte.

Meer vragen over Koeriersbedrijven? Nassau Sneltransport!

Voor je spoedzendingen van gevaarlijke stoffen, medicijnen of internationale goederen, kan je 24/7 met ons contact opnemen. Ook als je lokaal transport nodig hebt, zijn wij jouw partner! Direct meer weten? Voor vragen kun je ons altijd bellen op 076 52 11 000 of stuur een mail naar info@nassausneltransport.nl. Wij staan je graag te woord!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.