Gekoeld transport

Gekoeld transport is het vervoeren van producten of goederen die een constante temperatuur vereisen. omdat ze anders mogelijk bederven of hun waarde of werking verliezen. Veel verschillende goederen zoals elektronica, levensmiddelen of medicijnen moeten vervoerd worden met een exacte temperatuur en dit is mogelijk bij Nassau Sneltransport. Door middel van onze geconditioneerde voertuigen kunnen wij gekoeld vervoer aanbieden met een constante temperatuur tussen de -20 °C en +20 °C graden.

De producten die gekoeld vervoerd moeten worden, vereisen altijd een hoge mate van nauwkeurigheid. Een verkeerde temperatuur kan er namelijk voor zorgen dat de producten onverkoopbaar worden. Om dit te voorkomen steken wij bij Nassau Sneltransport altijd nét iets meer aandacht in het gekoeld vervoer. Jij kunt hierdoor altijd rekenen op Nassau Sneltransport als jouw koeltransport koerier!

Internationaal koeltransport

Nassau Sneltransport levert gekoeld vervoer niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. Alle zorgen worden uit handen van de klant genomen, waarna wij met veel nauwkeurigheid het product op de plaats van bestemming brengen in Europa. Dankzij ons brede en grote Europese netwerk kunnen wij zekerheid geven dat jouw product veilig op de juiste plaats van bestemming wordt geleverd.

Dagelijks gaan wij over onze grenzen heen en verleggen wij ze. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw goederen op de juiste plek, juiste tijd en in de juiste staat worden bezorgd. Ook kleinere ladingen kunnen gekoeld getransporteerd worden bij ons. Door middel van Internationale Groupage zorgen wij ervoor dat er dagelijks geleverd wordt in Europa, terwijl wij altijd het aanspreekpunt zullen blijven. 

Gecertificeerde transportpartner

Bij Nassau Sneltransport zijn we ook GDP-gecertificeerd. Dit houdt in dat je bij ons kunt rekenen op de correcte distributie van medicijnen en aanverwante producten. Dit gaat vrijwel altijd om kostbare en kwetsbare goederen. Ook deze producten vervoeren wij nauwkeurig naar de plaats van bestemming door middel van gekoeld transport.

Meer informatie?

Op Nassau Sneltransport kan jij rekenen als koeltransport koerier. Met al meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander waarop gelet moet worden bij gekoeld transport. Neem contact op met een van onze specialisten en kijk wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.