Wat is ADR-transport?

ADR staat voor ‘Accord Européen relatief au transport international des marchandises Dangereuse par Route’. In het kort betekent dit: het vervoeren van gevaarlijke stoffen en goederen binnen Europa. Nassau Sneltransport heeft uiteraard ADR-opgeleide chauffeurs en uitgeruste voertuigen. Hierdoor kunnen wij de zekerheid bieden van een veilig transport van gevaarlijke goederen.

Een ADR certificaat wordt uitgegeven door het CBR in Nederland. Dit certificaat is vervolgens vijf jaar geldig waarna deze weer opnieuw gehaald moet worden. Voor sommige gevaarlijke stoffen is er een aanvulling nodig op het certificaat en ook over deze aanvullingen beschikken onze chauffeurs. Hierdoor kunnen we ieder gevaarlijke stof ADR vervoeren.

nassausneltransport 03

Wat zijn ADR-goederen?

Onder het vervoer van ADR goederen en stoffen verstaat Nassau Sneltransport alles wat een gevaar kan vormen voor milieu, mens en dier. Hier vallen enorm veel verschillende voorwerpen en stoffen onder. Een aantal voorbeelden van deze stoffen zijn:
Radioactieve stoffen

  • Giftige stoffen
  • Ontplofbare voorwerpen en stoffen
  • Gassen
  • Brandbare (vloei)stoffen
nassausneltransport 30

Nassau Sneltransport: specialist in ADR-transport

Bij Nassau Sneltransport vinden we het heel belangrijk om nauw samen te werken met de klant. Duidelijke afspraken en goed contact heeft geleid tot veel positieve ervaringen bij de klanten. Niet voor niets zijn onze drie belangrijkste kernwaarden: betrokken, flexibel en stipt. Dit zijn waarden waar wij altijd naar streven in iedere vorm van transport, ook als het gaat om ADR-transport. 

Ben je benieuwd naar enkele positieve ervaringen van onze klanten met Nassau Sneltransport? Klik op onderstaande link voor onze referenties.

Kosten ADR-transport

Het transport van gevaarlijke goederen kost natuurlijk meer tijd en aandacht dan een normaal transport. Bij Nassau Sneltransport weten wij dat als geen ander. Onze planners weten precies hoe ze deze transporten moeten inschalen en of uw zending wel of niet onder ADR-transport valt. Weet jij dus niet zeker of je vervoer voor gevaarlijke stoffen nodig hebt of wil je meer weten over de kosten van het transport? Neem dan snel contact op via onderstaande link.

Vivian Pols - Nassau Sneltransport

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Vivian helpt je graag verder.