Nassau Sneltransport

Welke vorm van transport je ook zoekt, Nassau Sneltransport is de partner die je nodig hebt. High Value, koeltransport, gevaarlijke stoffen, geconditioneerd transport of met spoed een pakket versturen naar het buitenland: niks is onmogelijk bij Nassau Sneltransport. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zeer flexibel. Daardoor zorgen wij ervoor dat de goederen altijd op de juiste plaats en tijd aankomen. Samen met de opdrachtgever willen wij een perfecte service bieden.

Internationale Groupage

Een van de transportdiensten die wij aanbieden is ‘internationale groupage’. Ben jij op zoek naar een betaalbare koerier naar het buitenland? Dan zit je bij Nassau Sneltransport goed, want met internationale groupage maken we internationaal transport betaalbaar. Als het mogelijk is, voegen wij kleinere ladingen bij grotere ladingen, waardoor het vervoer naar het buitenland efficiënter en betaalbaarder is voor de klant.

In de loop van tijd hebben wij een Europees netwerk opgebouwd wat betreft het vervoeren van goederen. Dit netwerk maakt van ons een betrouwbare koerier in Europa. Daarnaast blijven wij wel altijd het aanspreekpunt, wat de bestemming voor de zending dan ook mag zijn. Op Nassau Sneltransport kun je bouwen als jouw internationale koerier.

nassau medicool

Internationaal geconditioneerd transport

Nassau Sneltransport beschikt over een GDP (Good Distribution Practice) certificaat, wat inhoudt dat wij ons houden aan strikte richtlijnen. Vervoer van medicijnen of aanverwante producten naar het buitenland kan je aan ons overlaten. Wij verzorgen geconditioneerd transport waarbij jouw goederen op de juiste temperatuur, zorg of documentatie kunnen rekenen.

ADR voor internationaal transport

Ook kan Nassau Sneltransport jouw koerier in Europa worden voor het vervoeren van gevaarlijke goederen en stoffen. Wij vervoeren goederen onder het ADR, een verdrag waarin strenge voorschriften staan omschreven over de verpakking en het laden en lossen van gevaarlijke stoffen en goederen. Denk bijvoorbeeld aan brandbare of ontplofbare stoffen. Zonder problemen kan Nassau Sneltransport deze stoffen vervoeren naar het buitenland.

Wil jij meer weten over ons als internationale koerier?

Wil jij met spoed een pakket of lading versturen naar het buitenland? Of wil je een prijsindicatie aanvragen voor een internationale verzending? Neem dan vooral vrijblijvend contact op via de website, mail of telefoon. We denken graag met u mee!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.