Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

maxresdefault

Zendingen met spoed vergen meer aandacht dan regulier transport. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zeer flexibel, daardoor zorgen wij ervoor dat de goederen die dringend op tijd op bestemming moeten aankomen, daar ook geleverd worden. Bij Nassau Sneltransport in Breda staan duidelijke afspraken en goed klantencontact centraal. Samen willen we iedere zender een perfecte service te bieden.

 

High value (TAPA)-beveiligd sneltransport

Door oplopende kosten van transport door criminaliteit en misdaad wil Nassau Sneltransport er zeker van zijn dat jouw goederen veilig vervoerd worden. Dit noemen we ook wel ‘High Value transport‘. Hiervoor zijn we TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association en is een wereldwijd bekende opererende organisatie. Door de samenwerking met een TAPA-gecertificeerde vervoerder, zoals Nassau Sneltransport, is er een grote afname meetbaar in kostverlies als gevolg van criminaliteit.

 

Geconditioneerd transport

Het vervoeren van gekoelde goederen komt vaak zeer nauw. Nassau Sneltransport te Breda zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste manier snel worden geleverd. Zo bieden we geconditioneerd vervoer aan: het vervoeren van jouw goederen op precies de juiste temperatuur zodat ze in optimale staat aankomen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

 

Internationale groupage

Efficiënt en betaalbaar internationaal transport: met internationale groupage sneltransport biedt Nassau de oplossing. Door kleine en grote ladingen samen te voegen wordt het internationale vervoer efficiënter en betaalbaarder. Deze methode zorgt ervoor dat ook de kleinere pakketjes snel en makkelijk naar het buitenland vervoerd worden. Ons grote Europese netwerk geeft ons de kans om jou te helpen je doelen te realiseren. Waar het pakket ook naartoe gaat, Nassau Sneltransport is voor jou het enige aanspreekpunt en we nemen al je zorgen uit handen.

 

Vraag informatie aan voor jouw Sneltransport Breda

Wil jij een prijsindicatie ontvangen voor jouw zending of meer informatie over onze diensten? Dan horen we graag van je!

 

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.