Kosten spoedkoerier

Ben jij benieuwd naar de kosten van een spoedkoerier? Dat hangt uiteraard af van een aantal factoren, waaronder het gewicht van de zending en de locatie van de ontvanger. Bij Nassau Sneltransport kun je heel gemakkelijk een prijsindicatie aanvragen door dit formulier in te vullen. Heb jij liever direct contact? Bel of mail ons dan, want wij staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor jou klaar!

Over Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport is ontstaan door een perfecte combinatie voor een spoedkoerier. Gitrans en Van Dijk Expresse uit Breda uit Breda bundelden in 2019 de krachten om iedere klant te voorzien van het juiste type transport. Uit deze krachtenbundeling is Nassau Sneltransport ontstaan, een transportbedrijf waar duidelijke afspraken en klantcontact op één staan.

Spoedkoerier Nassau Sneltransport is gespecialiseerd in het vervoeren van verschillende goederen. Wij voldoen aan verschillende (wettelijke) eisen waardoor de kwaliteit van jouw bezorging altijd in orde is. De belangrijkste express diensten die wij aanbieden zijn:

24/7 spoedtransport door heel Europa

Bij spoedkoerier Nassau Sneltransport weten wij als geen ander dat spoedtransport meer aandacht nodig heeft dan regulier transport. Bij ons ben je ervan verzekerd dat jouw vracht veilig en spoedig op de juiste plek van bestemming zal komen. Wij nemen alle zorgen uit jouw handen, zijn 24/7 bereikbaar, denken met je mee, hebben een groot netwerk en zijn zeer flexibel. Wij bezorgen jouw zending in heel Nederland en, als internationaal koerier, ook in heel Europa.

Spoedtransport van gevaarlijke stoffen

Één van de transportdiensten van Nassau Sneltransport is het vervoeren (met spoed) van gevaarlijke of giftige stoffen. Nassau Sneltransport is ADR-gecertificeerd wat in het kort betekent dat wij gevaarlijke stoffen en goederen mogen vervoeren binnen Europa. Niet alleen giftige of brandbare stoffen, maar bijvoorbeeld ook ontplofbare en bijtende stoffen vervoeren wij met spoed door heel Europa.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar een spoedkoerier? Of wil jij weten wat een spoedkoerier kost? Vraag dan heel gemakkelijk en vrijblijvend een prijsindicatie aan via de onderstaande knop!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.