BETROKKEN.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

STIPT.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

FLEXIBEL.

Groupage transport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

VEILIG.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading, ook buiten de landsgrenzen. Dat heeft bij Nassau prioriteit.

DUURZAAM.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Wat is groupage transport?

Internationaal transport van kleinere zendingen en ladingen, bijvoorbeeld een enkel pakket of één pallet, kan in verhouding wel eens duur uitvallen. Met name bij individueel transport van deze lading, ook wel LTL transporten (Less Than Truckload) genoemd. Hoewel dit soms de voorkeur heeft, wegen de kosten vaak niet op tegen de baten. Daarom werkt Nassau Sneltransport voor internationaal transport met groupage transport. Dit betekent dat er verschillende kleine ladingen tot een grote lading worden samengevoegd en dus ook in één transport worden vervoerd. Deze groupage zending heeft als groot voordeel dat het efficiënt is, en daarmee een stuk duurzamer, en bovendien een stuk voordeliger is. Groupage transport maakt internationaal transport een stuk makkelijker en toegankelijker.

Bij Nassau Sneltransport werken we voor onze logistieke oplossingen op het gebied van groupage transport samen met een netwerk van logistieke partners. Op deze manier kunnen we onze groupage diensten op de juiste manier aanbieden aan onze klanten.

nassausneltransport 07

Dagelijkse groupage zendingen

Kwalitatief transport begint bij vertrouwen en goede communicatie. Nassau Sneltransport is de logistieke partner die u kunt inschakelen voor efficiënt groupage vervoer. Wij gaan namelijk over grenzen heen én verleggen de grenzen. Wij zorgen ervoor dat jouw product of lading, zo klein of groot als het is, op de juiste plek, de juiste tijd en in de juiste conditie wordt geleverd. Hoewel we daarbij samenwerken met een breed netwerk aan internationale vervoerders, blijven wij altijd jouw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het transport. Zo maken we groupage transport overzichtelijk en haalbaar voor iedereen.

nassausneltransport 36[contact]

Breed Europees netwerk

Om groupage transport zo efficiënt mogelijk te maken, werken wij zoals gezegd nauw samen met enkele internationale logistieke partners. Dit maakt het mogelijk om meerdere zendingen van diverse opdrachtgevers zo snel mogelijk te laten vervoeren. Hierdoor kunnen wij onze klanten een breed aanbod aan logistieke oplossingen bieden.

Dat wij samenwerken met internationale transportbedrijven, betekent niet dat jij daarmee te maken krijgt. Wij blijven namelijk altijd jouw aanspreekpunt en nemen alle zorgen uit handen, waar het groupage transport ook naartoe gaat. Alle specifieke wensen en instructies over het transport, van jou, je klant en/of de lokale leverancier, worden duidelijk gecommuniceerd en meegenomen. Zo zorgen we ervoor dat groupage zendingen net zo effectief verlopen als andere transporten.

Wij zijn Nassau Sneltransport

Vanuit de thuisbasis Breda vervoert Nassau Sneltransport zendingen voor klanten door heel Nederland, de Benelux en verder Europa in. Dat doen we sinds enkele jaren onder de huidige naam, na een krachtenbundeling van de Bredase transportbedrijven Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse. Dankzij deze samenwerking kan Nassau Sneltransport verschillende transportdiensten aanbieden, waarbij wij gespecialiseerd zijn in sneltransport, gekoeld transport van medicijnen (GDP, Medicool) en High Value transport (TAPA TSR 1). Daarnaast bieden wij ook onder andere ADR-transport en (internationaal) groupage transport aan.

Gebruikmaken van groupage transport?

Ben je benieuwd naar groupage transport, hoe wij jou kunnen helpen of de prijs van groupage transport? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over!

nassau6

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport ben je verzekerd van de snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
nassausneltransport 40[minderlucht]

Internationale groupage

Efficiënt en betaalbaar internationaal vervoer dankzij Internationale Groupage, overal in Europa.

Meer info
nassau medicool

GDP transport (Medicool)

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen en andere farmaceutische producten dankzij onze dienst 'Medicool'.

Meer info
plannersteam

Meer weten over Groupage transport?

Ons team helpt je graag verder.