GDP transport (Medicool)

Bij het vervoeren van medicijnen of medische- en farmaceutische producten ligt de lat voor het transport zeer hoog. Er mag niets misgaan, want het gaat om kwetsbare producten die vaak van levensbelang zijn. Nassau Sneltransport snapt de urgentie en pakt GDP-transport op een professionele manier aan. Betrouwbaar, veilig en snel.

nassau medicool

De voordelen van Nassau Sneltransport.

Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau Sneltransport is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Medicool

Om onze klanten optimaal te bedienen op het gebied van medicijnen vervoer heeft Nassau Sneltransport een speciale dienst ontwikkeld: Medicool. Dit houdt in dat wij een expert zijn op het gebied van geconditioneerd vervoer en medicijntransport. Nassau Sneltransport heeft een breed scala aan temperatuur gecontroleerde voertuigen die voldoen aan de gestelde GDP-richtlijnen. Deze wagens zijn voorzien van een mogelijkheid om de temperatuur te reguleren, van 20 graden boven nul tot 20 graden onder nul.

Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid is bij deze transporten een must. Daarom zorgt Nassau Sneltransport, naast een specifieke temperatuurregeling, voor de juiste documentatie en zorg van de lading.

nassausneltransport 01

Wat is GDP-transport?

GDP staat voor Good Distribution Practice. Dit zijn Europese richtlijnen voor het vervoer en de distributie van medicijnen en andere farmaceutische producten. Producten die kwetsbaar en kostbaar zijn en daarom met speciaal transport vervoerd moeten worden, of producten die temperatuurgevoelig zijn, waardoor regulier vervoer vaak niet afdoende is. De GDP-richtlijnen dragen bij aan een garantie dat de geneesmiddelen die patiënten gebruiken ook daadwerkelijk van goede kwaliteit zijn. Transport is daarin dus een essentieel onderdeel.

nassausneltransport 30

Nassau Sneltransport: specialist in geconditioneerd vervoer

Medicijnen of andere farmaceutische (aanverwante) producten moeten vaak op een bepaalde temperatuur worden vervoerd, een temperatuur waar een reguliere vrachtwagen niet aan kan voldoen. Geconditioneerd vervoer zorgt ervoor dat deze lading op de juiste wijze wordt vervoerd. Al jaren is Nassau Sneltransport een expert op het gebied van geconditioneerd vervoer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag eenvoudig een prijsindicatie aan via onderstaande link!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.