Transportbedrijf Tilburg

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Door onze flexibiliteit zorgen wij ervoor dat jouw (urgente) goederen op tijd op bestemming aankomen. Nassau Sneltransport streeft niet alleen om aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar ook om deze te overtreffen. Samen streven we voor iedere zender naar een perfecte service!

 

maxresdefault

Nassau Sneltransport: wie wij zijn

Vanuit onze thuisbasis in Breda bedienen wij als transportbedrijf de gehele regio, waaronder Tilburg. Nassau Sneltransport is ontstaan door de ideale sneltransport combinatie. Twee bekende transportbedrijven, Gitrans en Van Dijk, zijn samengegaan, waaruit Nassau Sneltransport ontstond. Door deze bundeling van krachten kwamen de kwaliteiten van beide transporteurs samen. Daarom bieden wij een breed pallet aan transportdiensten aan van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om officiële documenten of levensreddende producten: alles is mogelijk bij Nassau Sneltransport. 

Transportdiensten in Tilburg

Van sneltransport tot High Value en van ADP tot GDP: bij Nassau Sneltransport ben je aan het juiste adres als je een transportbedrijf zoekt dat iedere klus aankan. Als je denkt dat iets niet haalbaar is, dan zorgen wij ervoor dat het wel lukt. Voor iedere klant en voor iedere vraag biedt Nassau een oplossing!

Ben je benieuwd welke transportdiensten wij aanbieden? Je lees ze hieronder of klik snel verder!

Medicool (GDP)

Nassau Sneltransport is een van de transportbedrijven in de regio Tilburg die een Good Distribution Practice (GDP) certificaat heeft. Dit betekent dat het bij ons mogelijk is om farmaceutische producten en medicijnen te vervoeren. Wij zorgen ervoor dat alles op de juiste temperatuur vervoerd wordt. Daarvoor beschikt Nassau Sneltransport over medicool: geconditioneerd vervoer en medicijntransport. Nassau zorgt door middel van geconditioneerde voertuigen met precieze temperaturen tussen de -25°C en +25°C, dat alles in goede staat aankomt.

ADR transport

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is voor Nassau geen probleem. Dit soort transport wordt ADR transport genoemd. Hierbij kun je denken aan stoffen zoals:

  • Stoffen en voorwerpen met ontploffingsgevaar
  • Brandbare, giftige en radioactieve stoffen
  • Brandbare (vloei)stoffen
  • Bijtende stoffen
  • Gassen
  • Oxiderende stoffen

High value (TAPA)- beveiligd sneltransport

Bij het vervoeren van goederen wil je geen risico’s nemen op gebied van ongelukken of overvallen. De veiligheid van de goederen staat bij Nassau Sneltransport centraal! Daarvoor is Nassau Sneltransport het transportbedrijf Tilburg TAPA 1 en 2 gecertificeerd. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association: dit is een wereldwijde opererende organisatie die streven naar het veiligstellen van ketens tegen criminaliteit.

Nassau Transportbedrijf: voor transport in Tilburg

Voor het lokaal transport van zakelijke goederen of gevaarlijke stoffen in de regio West-Brabant, kun je terecht bij Nassau Sneltransport. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda, maar we opereren uiteraard ook in en vanuit Tilburg. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.