Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Internationaal Transportbedrijf

Duidelijke afspraken en goed klantencontact staan bij Nassau Sneltransport centraal. Wij verlenen 24/7 onze diensten en door onze flexibiliteit zorgen wij ervoor dat jouw goederen op tijd op locatie geleverd wordt. Wij streven ernaar om voor iedere klant een perfecte service te bieden!

Wij zijn Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport is ontstaan door de ideale sneltransport combinatie. Twee bekende transportbedrijven uit Breda, Gitrans en Van Dijk, hebben de krachten gebundeld, waaruit Nassau Sneltransport ontstond. Door deze krachtenbundeling heeft Nassau voor iedere klant en voor elk type transport een oplossing.

Nassau kan veel verschillende goederen vervoeren. Of het nu gaat om High Value-goederen of geconditioneerd transport van bijvoorbeeld medicijnen: alles is mogelijk bij Nassau Sneltransport. Wij streven ernaar om aan de verwachtingen van de klant te voldoen én deze ook te overtreffen.  Bij Nassau Sneltransport staan duidelijke afspraken en uitstekend klantcontact op nummer één.

Internationale Groupage

Een van de diensten die wij bieden is internationaal transport. Het internationaal vervoeren van een kleine lading, zoals bijvoorbeeld een enkel pakket, kan aardig in kosten oplopen. Daarom werkt Nassau Sneltransport met ‘internationale groupage’. Dit houdt in dat kleine en grote ladingen samengevoegd worden, waardoor het internationale vervoer betaalbaarder wordt. Met deze methode kunnen kleine pakketten makkelijker naar het buitenland verstuurd worden. Ons grote netwerk kan een hulpmiddel zijn om jouw doelen te realiseren. Nassau Sneltransport neem al je zorgen uit handen.

Farmaceutisch transport / GDP

Medicijnen en aanverwante (farmaceutische) producten zijn kwetsbare en kostbare producten. Deze producten zijn vaak hard nodig op bepaalde plaats en tijd. Voor het internationaal vervoeren van deze producten ben je bij Nassau Sneltransport aan het juiste adres. Met onze GDP (Good Distribution Practice) certificatie houden wij ons aan de strikte richtlijnen. Voor de perfecte temperatuur, documentatie en opslag kun je op ons rekenen.

ADR voor internationaal transport

‘Accord Européen relatif au transport international des marchandises Dangereuse par Route’, ook wel de Franse betekenis van ADR. In het kort: het vervoeren van gevaarlijk stoffen en goederen binnen Europa. Daarover is een verdrag afgesloten. Dit verdrag behelst de voorschriften over de verpakking, het laden en lossen en het transport van de gevaarlijke stoffen en goederen. Naast de voor de hand liggende stoffen zoals brandbare, giftige en radioactieve stoffen, gaat het ook om onder andere ontplofbare stoffen en voorwerpen: gassen, brandbare (vloei)stoffen, oxiderende stoffen en bijtende stoffen. Nassau Sneltransport vervoert deze gevaarlijke stoffen op een veilige manier, zowel binnen Nederland als overal in Europa.

High Value internationaal transport

Om ervoor te zorgen dat jouw goederen veilig internationaal vervoerd worden, is Nassau Sneltransport TAPA (Transported Asset Protection Association) TSR 1 en 2 gecertificeerd. Dat betekent dat onze chauffeurs getraind zijn in het waarnemen en handelen bij verdachten omstandigheden. Bovendien zijn alle voertuigen van Nassau voorzien van de nieuwste gecertificeerde alarmsystemen en  sloten. Deze transporten worden altijd vooraf doorgrondig uitgestippeld en besproken en tijdens de rit in realtime gevolgd.

Criminaliteit en misdaad zorgt steeds vaker voor problemen en oplopende kosten in de logistiek. Een gecertificeerde vervoerder zoals Nassau Sneltransport is daarom de juiste partner voor High Value-transport in heel Europa. Wij kunnen de veiligheid van de lading waarborgen.

Meer weten over Internationaal Transportbedrijf?

Wil jij een indicatie van de prijs ontvangen voor je eigen zending of simpelweg meer informatie over Nassau Sneltransport? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via de website, telefoon of mail!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.