Transportbedrijf Roosendaal

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om jouw goederen te vervoeren. Door onze flexibiliteit garanderen wij dat jouw (dringende) goederen op tijd op bestemming aankomen. Nassau Sneltransport streeft om verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Als transportbedrijf uit de regio Roosendaal staan duidelijke afspraken en uitstekend klantcontact op nummer één.

nassau6

Wij zijn Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport, als transportbedrijf actief in Roosendaal, heeft haar basis in Breda en is ontstaan door het bundelen van de krachten van twee bekende transportbedrijven uit Breda: Gitrans en Van Dijk. Dankzij deze samenwerking kunnen wij iedere klant voor elke transportvraag de beste oplossing bieden. Of het nu gaat om officiële documenten van hoge waarde of geconditioneerd vervoer van levensreddende producten: alles is mogelijk bij Nassau Sneltransport. Bij ons staan duidelijke afspraken en uitstekend klantcontact op nummer één.

Diensten van Nassau

Nassau Sneltransport biedt een breed pallet aan transportdiensten in de regio Roosendaal. Wij nemen graag de regie in handen en komen altijd onze afspraken na.  Wanneer jouw aanvraag voor transport binnenkomt, wordt hier direct naar gekeken door onze medewerkers van de afdeling planning. Zij nemen bovendien direct contact op, zodat je jouw goederen vandaag nog kunt verzenden. 

Benieuwd naar welke transportdiensten wij aanbieden? Bekijk hieronder een greep uit onze diensten.

Farmaceutisch transport (GDP)

Nassau Sneltransport is GDP (Good Distribution Practice) gecertificeerd is. Dit betekent dat wij medicijnen en farmaceutische producten onder de juiste omstandigheden vervoeren. Daarvoor heeft Nassau Sneltransport de speciale dienst Medicool in het leven geroepen: geconditioneerd vervoer en medicijntransport. Precieze temperaturen tussen de -25°C en +25°C zijn hierbij mogelijk. Zo weet je zeker dat alle goederen in in goede staat aankomen.

Internationale groupage

Internationaal transport kan soms flink in de kosten lopen, zeker als het om een kleine lading of enkel pakket gaat. Om die kosten te drukken biedt Nassau Sneltransport de dienst ‘internationale groupage‘. Bij dit transportconcept worden, bij internationale transporten, kleine en grotere ladingen samengevoegd. Op deze manier worden de kosten voor internationaal transport een stuk betaalbaarder en daarmee toegankelijker én duurzamer.

ADR transport

Op zoek naar een oplossing voor het vervoeren van gevaarlijke goederen (ADR) in de regio Roosendaal? Bij Nassau Sneltransport vervoeren wij gevaarlijke goederen veilig en zorgvuldig. Aan het vervoeren van gevaarlijke stoffen zijn strenge voorschriften en scherpe regelgeving verbonden. Dit is belangrijk vanwege de grote risico’s die eraan verbonden zijn. Nassau Sneltransport is een gecertificeerd vervoerder die bevoegd is voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Onder deze gevaarlijke goederen vallen onder andere:

  • Stoffen en voorwerpen met ontploffingsgevaar
  • Brandbare, giftige en radioactieve stoffen
  • Brandbare (vloei)stoffen
  • Bijtende stoffen
  • Gassen
  • Oxiderende stoffen

High value (TAPA)- beveiligd transport

De veiligheid van het transport en de goederen die wij vervoeren staat bij Nassau Sneltransport centraal. Daarvoor zijn als als transportbedrijf in de regio Roosendaal TAPA 1 en 2 gecertificeerd. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association: een wereldwijd opererende organisatie die streven naar het veiligstellen van ketens tegen criminaliteit.

Nassau Transportbedrijf: voor transport in Roosendaal

Voor het lokaal, nationaal of internationaal transport van zakelijke goederen of gevaarlijke stoffen, kun je terecht bij Nassau Sneltransport. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda, maar we opereren uiteraard ook in en vanuit Roosendaal. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op en wij helpen je graag verder!

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.