BETROKKEN.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

STIPT.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

FLEXIBEL.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

VEILIG.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

DUURZAAM.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Sneltransport Etten-Leur

Bij Nassau Sneltransport zijn we altijd beschikbaar om jouw goederen te vervoeren, ongeacht het tijdstip of dag van de week. Met onze flexibele en betrouwbare aanpak zorgen wij ervoor dat jouw goederen op tijd en veilig op de plaats van bestemming arriveren. Dit komt samen in onze dienst 24/7 Sneltransport. Bij Nassau Sneltransport snappen we dat een spoedzending meer aandacht vereist dan regulier transport. Die aandacht bieden wij, of het nu gaat om officiële documenten, een belangrijk onderdeel van een productieproces of kwetsbare of zelfs levensreddende goederen. In Nederland, de Benelux of waar dan ook in Europa. Als transportbedrijf in de regio Etten-Leur hechten wij veel waarde aan duidelijke afspraken en een uitstekend klantcontact.

Transportdiensten Etten-LeurTransportdiensten Etten-Leur

Naast sneltransport bieden wij een breed scala aan overige transportdiensten aan bij Nassau Sneltransport. Wij nemen graag alle zorgen uit jouw handen en komen de afspraken die we maken altijd na. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We zetten onze belangrijkste diensten voor je op een rij.

nassau medicool

GDP-transport

Voor GDP-transport van en naar Etten-Leur heb je in het geval van Nassau Sneltransport een expert. Transport volgens de richtlijnen van GDP (Good Distribution Practice) is een van de transportdiensten die wij al vele jaren ondernemen. Dankzij onze jarenlange ervaring en juiste GDP-certificering kunnen wij medicijnen en andere farmaceutische producten vervoeren onder de juiste omstandigheden. We hebben daarvoor onze eigen dienst opgericht: Medicool. Met onze temperatuur gecontroleerde voertuigen zijn tijdens het transport temperaturen tussen de -25°C en +25°C mogelijk, waardoor de goederen altijd in goede staat aankomen.

nassausneltransport 09

High Value (TAPA) beveiligd transport

Veiligheid staat bij Nassau Sneltransport hoog in het vaandel. Dat geldt ook voor het High Value (TAPA) transport dat wij bieden. Daarvoor zijn wij als transportbedrijf Etten-Leur TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd. Op deze manier streven wij naar het veiligstellen van jouw waardevolle goederen, of het nu gaat om een klein pakket of een grote lading. Wij werken met goede opgeleide chauffeurs en de juiste sloten en alarmsystemen.

nassausneltransport referentiejannet

ADR-transport

Het transport van gevaarlijke stoffen moet natuurlijk veilig verlopen. Om dit te garanderen zijn hier Europese regels voor opgesteld: ADR. Nassau Sneltransport heeft de chauffeurs en het materiaal om dit transport te faciliteren. Weet je niet zeker of jouw lading onder de ADR-regels valt? Ook daar kunnen we natuurlijk bij helpen en adviseren.

nassausneltransport 03

Internationale groupage

Het international transporteren van producten of goederen kan soms veel geld kosten, vooral als het om een kleine lading gaat. Nassau Sneltransport beschikt hiervoor over de juiste oplossing. Om de kosten te drukken bieden wij International groupage aan. Kleine ladingen worden samengevoegd met grotere ladingen, waardoor de kosten voor internationaal transport een stuk lager is. Dankzij ons grote internationale netwerk kunnen wij jouw goederen over heel Europa bezorgen.

Wij zijn Nassau Sneltransport

Als transportbedrijf uit Breda bedienen wij de gehele regio, waaronder ook transport van en naar Etten-Leur. Nassau Sneltransport is ontstaan door een sterke krachtenbundeling van twee echte West-Brabantse transportbedrijven, Gitrans en Van Dijk Expresse. Deze fusie heeft geresulteerd in een ideale combinatie van sneltransport met een breed scala aan transportdiensten die van de hoogste kwaliteit zijn. Om welke vorm van transport het ook gaat: bij Nassau Sneltransport is alles mogelijk.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.