BETROKKEN.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

STIPT.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

FLEXIBEL.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

VEILIG.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

DUURZAAM.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Transport en logistiek Gent

Als transport- en logistiek professional biedt Nassau Sneltransport verschillende transportdiensten aan, van en neer onder andere Gent, de rest van België, de Benelux en Europa. Van 24/7 Sneltransport en Koeriersdiensten, tot GDP-transport (Medicool) of TAPA-transport. Wij nemen graag de regie in handen en zorgen ervoor dat alle afspraken worden nagekomen, zodat jij jouw afspraken kunt nakomen. Ben jij benieuwd naar welke transportdiensten wij aanbieden? Bekijk deze via onderstaande link.

nassausneltransport 40[minderlucht]

Wegtransport haven Gent

De haven van Gent is onderdeel van de North Sea Port, het havengebied dat loopt van Vlissingen en Terneuzen tot aan Gent. Gent ligt diep in binnenland, maar is desondanks uitstekend bereikbaar via het water. Het is daarom ook een van de snelste groeiende logistieke knooppunten van Vlaanderen. Bij een grote haven hoort natuurlijk een goed transportnetwerk over de weg. Nassau Sneltransport helpt je om jouw goederen van en naar Gent te vervoeren. Vanuit onze standplaats Breda is Gent binnen twee uur te bereiken. Daardoor kunnen we eenvoudig goederen en producten van en naar Gent vervoeren.

Transportdiensten Gent

24/7 sneltransport, geconditioneerd vervoer, transport van hoogwaardige elektronica of het vervoer van gevaarlijke goederen: dankzij het uitgebreide wagenpark en de diverse gecertificeerde chauffeurs van Nassau Sneltransport in niks onmogelijk als het aankomt op transport van en naar Gent. Nassau Sneltransport heeft het antwoord op iedere transportvraag. Veilig, betrouwbaar en snel. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Belgische transportbedrijven regio Gent

In regio Gent bevinden zich vele diverse Belgische transportbedrijven, maar ook net over de grens in Nederland vind je veel verschillende transportbedrijven. Nassau Sneltransport is er daar één van. Vanuit Breda bedient Nassau Sneltransport zeer snel en efficiënt de volledige Benelux. Wij helpen daarom al verschillende Belgische en Europese klanten met verschillende transportoplossingen.

Nassau Sneltransport onderscheidt zich als transportbedrijf in de regio van Gent doordat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week transport leveren en klaarstaan voor spoedeisende vragen en opdracht. Wij helpen dag en nacht bij iedere transport kwestie. Of het nu gaat om een envelop met belangrijke documentatie, een sneltransport van belangrijke onderdelen of een gekoeld transport van farmaceutische goederen: bij Nassau Sneltransport ben je aan het juiste adres. Dankzij ons brede wagenpark zorgen wij voor een antwoord op jouw transportvraag. Stipt op tijd, flexibel in de omgang en betrokken bij onze klanten.

Sneltransport in België

Nassau Sneltransport biedt haar transportdiensten van en naar België niet alleen in Antwerpen, Gent en Brussel (Bruxelles) aan. De wagens van Nassau Sneltransport rijden door heel België voor sneltransport op maat. Van een kleine enveloppe tot een object van 25 ton en van 24/7 Sneltransport tot geconditioneerd vervoer van medicijnen en farmaceutische producten. Bij Nassau Sneltransport is alles mogelijk. Bekijk via onderstaande link hieronder alle mogelijkheden van het sneltransport in België van Nassau Sneltransport.

nassau5

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport ben je verzekerd van het snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
nassau medicool

GDP-transport

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen & andere farmaceutische producten met Medicool.

Meer info
nassau6

High Value transport

Uitstekend beveiligd transport met goed opgeleide chauffeurs en de nieuwste (beveiligings)systemen.

Meer info
plannersteam

Informatie aanvragen over transport van of naar Gent?

Ons team helpt je graag verder.