BETROKKEN.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

STIPT.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

FLEXIBEL.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

VEILIG.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

DUURZAAM.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Transportdiensten van en naar Brussel

Breda is dé transportschakel tussen Nederland en België. Dagelijks vertrekken er vanuit onze thuisbasis vele vrachtwagens voor transport tussen de twee buurlanden. Dat is de reden waarom Nassau Sneltransport de juiste transportpartner is voor jouw transport van en naar Brussel. Dankzij ons moderne wagenpark, ons professionele team en onze klantgerichte aanpak kun je met een gerust hart jouw lading in één van onze voertuigen laden. Welke transportvraag je ook hebt, bij Nassau Sneltransport hebben we een passend antwoord. We zetten graag een aantal transportdiensten voor je op een rij.

nassausneltransport referentiejannet

24/7 Sneltransport

Veilig, betrouwbaar en bovenal: snel. Dat is 24/7 Sneltransport van Nassau Sneltransport. Heb je een spoedtransport naar Brussel nodig en op zoek naar een betrouwbare transportpartner voor deze klus? Dan kun je dag en nacht bij ons terecht. Onze planners schakelen direct door en vinden zo snel mogelijk de juiste oplossing voor je. Zo weet je zeker dat jouw officiële documenten, kwetsbare goederen, levensreddende producten of kritische onderdelen zo snel mogelijk op locatie zijn. Spoedtransport van en naar Brussel op de juiste wijze.

nassau medicool

GDP-transport / Medicool

Het vervoer van medicijnen en andere farmaceutische producten is een proces dat met zeer veel precisie en expertise moet worden uitgevoerd. Nassau Sneltransport weet dat als geen ander en heeft daar zelfs zijn eigen transportdienst voor opgezet: Medicool. Dankzij ons diverse wagenpark en onze opgeleide chauffeurs is ieder GDP-transport bij ons in goede handen. Onder de juiste omstandigheden (gecontroleerde temperatuur, juiste documentatie) worden de vaak levensreddende producten van en naar Brussel vervoerd.

nassau6

High Value-transport

Goederen met een hoge waarde moeten professioneel en met extra aandacht worden behandeld. Ook als het gaat om transport. Daarom specialiseert Nassau Sneltransport zich in High Value-transport, oftewel het transport van waardevolle goederen. Onze voertuigen voor High Value-transport zijn uitgerust met de juiste sloten en alarmsystemen en achter het stuur zitten goed opgeleide chauffeurs. We zijn dan ook TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd. Of het nu gaat om een klein pakket of een object van 25 ton: jouw waardevolle goederen zijn veilig bij Nassau Sneltransport.

nassau4

ADR-transport

Aan het transport van gevaarlijke stoffen zijn strenge regels verbonden. Deze regels gelden ter bescherming van de omgeving. Dankzij deze eisen, vastgelegd in een Europees verdrag genaamd ‘ADR’, zijn niet alle transportbedrijven bevoegd om deze gevaarlijke stoffen (zoals bijvoorbeeld giftige stoffen, gassen, brandbare vloeistoffen, etc.) te vervoeren. Nassau Sneltransport is dat uiteraard wel. Wij hebben de juiste certificering én de juiste middelen en mensen om ADR-vervoer uit te voeren.

Koerier Brussel

Heb je een zending die moet worden opgehaald in of gebracht naar Brussel? Met de koeriersdienst van Nassau Sneltransport weet je dat dit transport snel wordt uitgevoerd. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar om jouw pakket van en naar Brussel te vervoeren. Dankzij onze express koerier dienst heb je snel inzicht in de mogelijkheden en kosten van het transport. Vraag eenvoudig een prijsindicatie aan via onderstaande link en we komen zo snel mogelijk terug op jouw vraag. Liever direct telefonisch contact met ons planningsteam? Dat kan natuurlijk ook. Zij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)76 521 1000.

Internationaal transport

Niet alleen een sneltransport van en naar Brussel nodig, maar ook internationaal transport verder in Europa? Met Nassau Sneltransport houden we internationaal transport eenvoudig, overzichtelijk, betaalbaar en vooral: snel. Dankzij ons grote netwerk aan koeriers en transportbedrijven in Europa kunnen wij voor iedere lading voldoen aan de transportvraag. Met onze dienst ‘Internationale groupage’ leveren we dagelijks goederen door heel Europa.

Nassau Sneltransport: toonaangevend in transport

De ervaring van Nassau Sneltransport op het gebied van transport gaat al decennia terug. De transportbedrijven Van Dijk Expresse en Gitrans waren toonaangevend op onder andere de gebieden sneltransport, farmaceutisch vervoer en High Value-transport. Door de krachten te bundelen ontstond Nassau Sneltransport en hebben we deze expertises bij elkaar gehaald. Daar profiteert de klant nu van met uitstekende dienstverlening, klantgerichte service en toekomstgerichte bedrijfsvoering.

nassau5

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport ben je verzekerd van het snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Mer info
nassau medicool

GDP-transport

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen en andere farmaceutische producten met 'Medicool'.

Meer info
nassausneltransport referentiejannet

High Value-transport

Laat met een gerust hart goederen met een hoge waarde vervoeren.

Meer info
plannersteam

Meer informatie over uw sneltransport van en naar Brussel?

Ons team helpt je graag verder.