Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Duurzaam.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Transportbedrijven Antwerpen

Transport is altijd in beweging. Daarom zijn wij, als transportbedrijf voor sneltransport van en naar Antwerpen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Zo kunnen wij op ieder moment van de dag jou helpen bij het transport van goederen of producten van en naar Antwerpen of andere delen van België, de rest van de Benelux of verder in Europa. Goed klantcontact en duidelijke afspraken staan bij ons centraal, zodat de veiligheid en kwaliteit van het transport in Antwerpen gewaarborgd kan worden.

nassausneltransport 07

Koerier Antwerpen

Iedere dag proberen wij bij Nassau Sneltransport weer te voldoen aan de verwachtingen van de klant en deze uiteraard ook te overtreffen. Als koerier in Antwerpen hebben wij bij Nassau Sneltransport voor iedere klant of (snel)transportvraag een passende oplossing. Is het een envelop met belangrijke documentatie of een object van 25 ton? Gaat het om een periodiek transport of een urgent sneltransport waarbij snelheid en precisie van groot belang is? Alles is mogelijk bij Nassau Sneltransport.

Transport haven Antwerpen

De haven van Antwerpen is uiteraard een enorm belangrijk transportknooppunt. Niet alleen in België en de Benelux, maar voor heel Europa en de rest van de wereld. Vanuit Antwerpen wordt de hele wereld bereikt en dankzij de ligging van de haven, diep in het binnenland, is deze ideaal voor transport over de weg en over het spoor. Heb je lading die in de haven van Antwerpen moet zijn of moeten worden opgehaald? Dan is Nassau Sneltransport uit Breda hier uitermate geschikt voor. Vanuit onze standplaats Breda is de haven van Antwerpen op een half uur rijden te bereiken. Dankzij ons uitgebreide wagenpark en gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs hoef jij je over het transport niet druk te maken.

Express transport Antwerpen

Express transport van en naar Antwerpen kan een goede optie zijn wanneer jouw pakket met spoed bezorgd moet worden in België, de Benelux of verder in Europa. Bij regulier transport en periodiek transport duurt het soms een aantal dagen voordat een pakket op weg gaat of aankomt. Heb je echter goederen die met spoed op locatie moeten zijn, bijvoorbeeld omdat er een productieproces stil ligt of ergens documenten ontbreken die nodig zijn? In dat geval zijn express diensten de uitkomst om jouw producten of goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te hebben. Bij Nassau Sneltransport kun je in geval van express transport direct contact opnemen met onze afdeling Planning. Zij kunnen dan direct voor u aan de slag en zorgen dat het pakket zo snel mogelijk op de plaats van bestemming komt.

Over Nassau Sneltransport

Bij Nassau Sneltransport zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Wij zijn een transportbedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet en de verwachtingen overtreft. Een bedrijf waar klanten zich graag bij aansluiten. Dat doen we vanuit onze standplaats, Breda, sinds 2019. Daarmee is Nassau Sneltransport een relatief jonge onderneming, maar zijn we dat ook weer niet. We zijn namelijk een krachtenbundeling van twee echte Bredase transportbedrijven: Van Dijk Expresse en Gitrans Sneltransport. Dankzij deze fusie is Nassau Sneltransport gespecialiseerd in onder andere 24/7 Sneltransport, GDP-transport en TAPA-transport bijgekomen. Al met al hebben wij voor iedere klant de juiste transportoplossing!

nassau5

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport ben je verzekerd van het snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
nassau medicool

GDP-transport

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen & andere farmaceutische producten dankzij 'Medicool': onze dienst voor GDP-transport.

Meer info
nassau6

High Value transport

Uitstekend beveiligd transport met goed opgeleide chauffeurs en de nieuwste (beveiligings)systemen.

Meer info
plannersteam

Informatie aanvragen over transport van of naar Antwerpen?

Ons team helpt je graag verder.