Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau Sneltransport is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Nassau Sneltransport is de betrouwbare partner die jij zoekt voor elke vorm van transport. Bij Nassau Sneltransport is niks onmogelijk: of het nu gaat om een object van 25 ton, een envelop of vervoer van gevaarlijke goederen. Bij iedere klant en iedere transportwens is het ons doel om aan de wensen van de klant te voldoen en de verwachtingen te overtreffen. Op deze manier zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare koeriersdienst in Nederland.

Koeriersdiensten

Heb jij een of meerdere zakelijke pakketten of goederen die zorgvuldig vervoerd moeten worden? Dan zit je bij Nassau Sneltransport op het goede adres. Koeltransport, transport van gevaarlijke stoffen, geconditioneerd transport of high value transport: alles is mogelijk bij Nassau Sneltransport. Wij stemmen samen met jou de wensen af en streven iedere keer weer naar de perfecte service.

Nassau Sneltransport biedt haar koeriersdiensten aan in België en door heel Europa. Wij beschikken over een groot en gewaardeerd netwerk aan transportbedrijven en koeriers door heel Europa, waarvoor we gebruik maken bij onze dienst international groupage. Als internationale koeriersdienst kunnen we door middel van international groupage betaalbaar transport regelen naar het buitenland door het efficiënt vervoeren van de goederen.

Spoedkoerier Nederland

Ben jij last minute op zoek naar een koerier voor een transport? Bij Nassau Sneltransport weten we als geen ander dat spoedtransport net iets meer aandacht vergt dan normaal transport. Wij zorgen er daarom met die extra aandacht voor dat de klant zich geen enkele zorgen hoeft te maken. Wij denken altijd over aan de juiste oplossingen. Of het nu gaat om een spoedzending in Nederland of over de grens, bij Nassau Sneltransport zijn de mogelijkheden voor een spoedzending legio.

nassausneltransport 23

Wij zijn Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport is ontstaan uit een krachtenbundeling van Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse. Onze focus ligt altijd op het evenaren en overtreffen van de wensen van de klant. Door de krachtenbundeling is ieder soort transport mogelijk en kan iedere klant een oplossing worden aangeboden. Nassau Sneltransport is met name gespecialiseerd op de transportdiensten sneltransport, farmaceutisch vervoer (GDP) en High Value transport (TAPA). Non-stop (24 uur per dag, 7 dagen in de week) verlenen wij onze transportdiensten waardoor jouw goederen op tijd op de juiste bestemming geleverd wordt.

Wat kost een koeriersdienst in Nederland?

De kosten van een transport per koerier hangt natuurlijk af van verschillende factoren. De grootte van de zending en/of het pakket, het verzendadres en de spoed van de zending zijn een aantal zaken die invloed hebben op de prijs. Bij Nassau Sneltransport kun je snel inzicht krijgen in de kosten van een transport via een koeriersdienst in Nederland door een prijsindicatie aan te vragen. Geef aan welke transportdienst je wenst en wat de details zijn van jouw zending en ons planningsteam gaat aan de slag voor je om zo snel mogelijk een prijsindicatie te geven. Wil je graag meer advies of jouw opdracht telefonisch doorgeven? Dan is ons planningsteam ook telefonisch bereikbaar via +31 (0)76 521 1000.

nassausneltransport 07

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport krijg je snel en veilig transport van je (spoed)zending.

Lees meer
nassau6

High Value transport

Met een gerust hart goederen met een hoge waarde laten vervoeren.

Lees meer
nassau medicool

GDP (Medicool)

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen & farmaceutische producten.

Lees meer
plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.