Geneesmiddelen transport

Nassau Sneltransport beschikt over een groot en divers wagenpark waarmee geneesmiddelen eenvoudig, snel en met grote precisie kunnen worden vervoerd van A naar B. Onze voertuigen zijn speciaal ingericht voor het transport van geneesmiddelen, waaronder koel- en vriesunits. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de geneesmiddelen op de juiste temperatuur worden vervoerd. Bij Nassau Sneltransport volgen wij de richtlijnen voor GDP-transport zodat wij er zeker van zijn dat het vervoer van jouw geneesmiddelen op een veilige en juiste manier aankomen op de plaats van bestemming

Vervoer dringende geneesmiddelen

In sommige gevallen kan het vervoer van geneesmiddelen zo urgent zijn dat het dringend afgeleverd moet worden. Nassau Sneltransport beschikt over speciaal opgeleide chauffeurs en voertuigen, die geschikt zijn voor het urgent vervoer van geneesmiddelen. Doordat wij als transportbedrijf expert zijn in zowel medisch transport als sneltransport is de combinatie hiervan een van onze specialiteiten. Daarnaast verzorgt Nassau Sneltransport de juiste documentatie.

Strenge eisen vervoer van geneesmiddelen

Het vervoer van geneesmiddelen moet logischerwijs aan strikte eisen voldoen. Zo moeten de geneesmiddelen bijvoorbeeld op de juiste temperatuur worden vervoerd en mag er geen beschadiging optreden tijdens het transport. Deze eisen zijn ondergebracht in richtlijnen, namelijk de GDP-richtlijnen. GDP staat voor Good Distribution Practice. Deze richtlijnen garanderen dat de geneesmiddelen die bij de patiënt terechtkomen van goede kwaliteit zijn. Op een veilige en betrouwbare manier pakken wij bij Nassau Sneltransport het medicijnen transport op, wat ervoor zorgt dat de geneesmiddelen in optimale conditie op de juiste locatie worden afgeleverd.

Medicool: Medisch transport op hoog niveau

Medisch transport is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening bij Nassau Sneltransport. Daarom hebben we hiervoor een eigen transportdienst ontwikkeld: Medicool. Met ons uitgebreide wagenpark zorgen wij ervoor dat geneesmiddelen op een veilige en efficiënte manier worden vervoerd. In samenwerking met de fabrikant, apotheek of met het ziekenhuis zorgen wij ervoor dat jij je nergens druk over hoeft te maken. Bij Nassau Sneltransport ontzorgen we jou graag op gebied van transport!

nassausneltransport 07

Wij zijn Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport heeft al jaren ervaring met het vervoeren van geneesmiddelen. Het bedrijf is een krachtenbundeling van twee Bredase transportbedrijven: Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse. Laatstgenoemde werd al in 1984 opgericht en was een toonaangevend transportbedrijf, met een sterke profilering in farmaceutisch vervoer. Deze expertise is vandaag de dag nog steeds sterk aanwezig binnen Nassau Sneltransport. Dankzij ons moderne wagenpark, onze opgeleide professionals en een groot en veelzijdig aantal (farmaceutische) klanten, zijn wij een van de meest vooraanstaande GDP-transporteurs van de regio.

nassau medicool

GDP-transport

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen & andere farmaceutische producten met Medicool.

Meer info
nassau5

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport van Nassau Sneltransport ben je verzekerd van het snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
nassau6

Geconditioneerd vervoer

Nassau Sneltransport beschikt over geconditioneerde voertuigen die jouw goederen met een constante temperatuur van A naar B vervoeren.

Meer info

Informatie aanvragen over vervoer van jouw geneesmiddelen?