BETROKKEN.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

STIPT.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

FLEXIBEL.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

VEILIG.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

DUURZAAM.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Urgent Sneltransport

For an English version of this page (or any other translation), please click on ‘Languages’.

Tijd is geld. Een spreekwoord dat nog altijd veel gebruikt wordt. Dit gezegde geldt zeker als het gaat om het transporteren van goederen of materialen die dringend nodig zijn. Of het nu gaat om (medische) apparatuur, belangrijke documenten, vertrouwelijke informatie of hoogwaardige goederen: in sommige situaties is het van essentieel belang dat deze zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankomen. Dit is waar urgent transport om de hoek komt kijken. Urgent transport biedt klanten de mogelijkheid om hun zendingen snel en betrouwbaar te laten afleveren, ongeacht de afstand of de complexiteit van de zending.

nassausneltransport 07

Wat is urgent transport?

Urgent transport is het vervoer van goederen die snel en efficiënt op de plaats van bestemming moeten aankomen. Het kan hier gaan om spoedzendingen van medische apparatuur, medicijnen of andere goederen waarbij tijd een essentiële factor is. Ook belangrijke documenten of contracten levert Nassau Sneltransport op een urgente en veilige wijze.

nassausneltransport 01

Urgent medisch transport

Het vervoeren van medische goederen en apparatuur is een hele belangrijke toepassing van urgent transport. In geval van spoed en gezondheid kan een snelle en veilige overdracht van medische producten een enorm verschil maken voor de eindgebruiker: de patiënt. Bij Nassau Sneltransport weten wij dat als geen ander. Daarom geven wij altijd net iets meer aandacht geven aan urgent medisch transport. Lees via de onderstaande knop meer.

Toepassingen dringend / urgent transport

Uiteraard zijn er naast medisch transport nog tal van andere situaties waarin dringend of urgent transport nodig kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer een bedrijf belangrijke goederen met spoed moet ontvangen. Belangrijke documenten, onderdelen die essentieel zijn voor een productieproces en veel meer. In dit soort situaties kan het ontbreken van een betrouwbare en snelle koeriersdienst leiden tot vertraging of extra kosten. Bij Nassau Sneltransport zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van dringend en urgent transport.

De voordelen van Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport is een transportbedrijf uit Breda dat gespecialiseerd is in urgent sneltransport. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de koeriersbranche en beschikken over uitgebreid wagenpark. Daardoor kunnen wij een breed scala aan koeriersdiensten aanbieden aan onze klanten. Dankzij ons brede netwerk van transporteurs en koeriers in het buitenland bieden wij ook koeriersdiensten over de grens aan.

Urgent transport bij Nassau Sneltransport

Al met al is urgent transport een belangrijke dienst die in verschillende situaties nodig kan zijn. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die kan voorzien in dringend urgent transport, dan is Nassau Sneltransport een uitstekende keuze. Met meer dan 25 jaar ervaring in de koeriersbranche kunt u erop vertrouwen dat uw zending snel en veilig wordt afgeleverd. Neem contact op en laat je informeren door alle mogelijkheden.

nassau5

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport ben je verzekerd van het snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
nassau medicool

GDP-transport

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen en andere farmaceutische producten met 'Medicool'.

Meer info
nassau4

Koeriersdiensten

Een garantie op veilig vervoer en transport van gevaarlijke stoffen met ADR-transport.

Meer info
plannersteam

Informatie aanvragen over jouw urgent transport?

Ons team helpt je graag verder.