BETROKKEN.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

STIPT.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

FLEXIBEL.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

VEILIG.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

DUURZAAM.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Transportdiensten van Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport biedt diverse transportdiensten aan die jouw organisatie van dienst kunnen zijn. Zo is Nassau Sneltransport één van de transportbedrijven in de regio Oosterhout die Good Distribution Practice (GDP) gecertificeerd is. Dit betekent dat we voldoen aan de vereiste regels en richtlijnen voor het vervoer van medicijnen en farmaceutische producten.

Ook beschikken we over geconditioneerde voertuigen. Deze voertuigen kunnen nauwkeurige temperaturen tussen de -25°C en +25°C handhaven. Dit is vooral belangrijk bij het vervoer van temperatuurgevoelige goederen die een constante klimaatbeheersing vereisen. Daarnaast hebben we ook de expertise in het vervoeren van gevaarlijke stoffen en goederen (ADR). Of het nu gaat om giftige of milieugevaarlijke materialen: wij hebben de juiste kennis en ervaring om deze producten veilig te vervoeren volgens de geldende voorschriften.

Als laatste kan je voor de beveiliging van jouw waardevolle goederen ook op ons rekenen. Bij Nassau Sneltransport zijn we TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd. Wij kunnen jou hiermee garanderen dat jouw goederen veilig worden getransporteerd.

nassau5

24/7 Sneltransport

Ben je op zoek naar sneltransport in de regio Oosterhout? Met de transportdienst 24/7 Sneltransport van Nassau Sneltransport ben je verzekerd van een snelle en vakkundige verzending van jouw goederen. Dit doen wij in Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen door de Benelux en heel Europa. Wij snappen dat een spoedzending een andere aanpak vereist dan normaal transport. Daarom hechten wij veel waarde aan duidelijke afspraken en heldere en snelle communicatie. Wanneer jouw aanvraag voor sneltransport bij ons binnenkomt, wordt dit direct behandeld door onze medewerkers. Zij nemen contact op en plannen het transport direct in, zodat de lading vandaag nog de weg op kan. Ons enthousiaste team neemt graag jouw zorgen uit handen, van A tot Z!

nassau medicool

Internationale groupage: betaalbaar en duurzaam

Internationaal transport kan prijzig zijn, zeker als het gaat om kleinere zendingen. Daarom bieden we bij Nassau Sneltransport de dienst internationale groupage aan. Dit betekent dat we kleinere ladingen van verschillende leveranciers combineren en bij elkaar voegen tot één grotere lading. Hierdoor kunnen we efficiënter werken en tegelijkertijd de kosten voor onze klanten laag houden. Dankzij ons uitgebreide Europese netwerk komen zelfs kleinere pakketjes snel op hun bestemming aan.

nassausneltransport 40[minderlucht]

Wij zijn Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport is een krachtenbundeling van twee bekende namen uit de transportwereld: Gitrans en Van Dijk Expresse. Beide bedrijven hadden hun eigen expertise: Van Dijk Expresse was toonaangevend op het gebied van farmaceutisch vervoer, terwijl Gitrans erg sterk was in High Value-transport. Dat zijn expertises die we bij Nassau Sneltransport hebben gebundeld en versterkt. Medisch- en High Value-transport zijn belangrijke pijlers van onze dienstverlening. Bij Nassau Sneltransport vinden we het bovendien belangrijk om toekomstgericht te werken. Dat betekent dat we bewuste keuzes maken op het gebied van vitaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid.

nassau5

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport ben je verzekerd van het snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
nassau medicool

GDP-transport

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen en andere farmaceutische producten met 'Medicool'.

Meer info
nassau4

ADR-transport

Een garantie voor veilig vervoer en transport van gevaarlijke stoffen met ADR-transport.

Meer info
plannersteam

Vragen over jouw transport van of naar Oosterhout?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en we helpen je graag verder!