Wat is pharma transport?

Pharma transport is een andere benaming voor medicijntransport. Dit betreft het (geconditioneerd) vervoeren van verschillende soorten medicijnen en geneesmiddelen. Nassau Sneltransport is een toonaangevend transportbedrijf op het gebied van geneesmiddelen vervoer. Wij hebben er een speciale dienst voor: ‘Medicool’. Als geen ander weten wij dat geneesmiddelen vervoer meer aandacht vereist dan normaal transport en van levensbelang kan zijn. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn: van temperatuur en opslag tot de documentatie.

Wij verzorgen het gehele transportproces voor jouw medicijnen of geneesmiddelen. Dit alles gaat via de bepaalde GDP-richtlijnen. Nassau Sneltransport is GDP compliant, waardoor wij kunnen garanderen dat jouw transport in goede handen is.

nassausneltransport 40[minderlucht]

Internationaal GDP transport

De GDP-richtlijnen zijn opgesteld door de Europese Unie voor het vervoer en distributie van medicijnen en andere farmaceutische goederen. Deze producten zijn vaak kostbaar en kwetsbaar en moeten onder bepaalde condities vervoerd worden. Hierbij zorgen de GDP-richtlijnen voor een garantie voor de klant dat de goederen altijd in de juiste conditie aankomen op de plaats van bestemming.

Binnen het bedrijf hechten wij uiteraard veel waarde aan deze Good Distribution Practices (GDP). Jij hebt de garantie dat jouw pharma transport zorgvuldig en op tijd aankomt op locatie. Nassau Sneltransport vervoert door heel Europa, waardoor jij ook internationaal gebruik kan maken van ons GDP pharma transport.

nassausneltransport 03

Farmaceutisch geconditioneerd transport

Nassau Sneltransport beschikt over een divers en groot aanbod aan transportwagens. Hieronder vallen ook geconditioneerde transportwagens die een lading op een constante temperatuur kunnen bewaren van -20 °C tot +20 °C. Medicijnen of geneesmiddelen die op een constante temperatuur bewaart moeten worden, kunnen op deze manier ook vervoerd worden naar de juiste locatie.

De service van Nassau Sneltransport

Zeven dagen in de week, 24 uur per dag staan wij klaar om medicijnen en andere farmaceutische producten te leveren door heel Europa. Bij ons is niets onmogelijk en daarnaast heb je altijd garantie op een zorgvuldige en snelle zending van jouw goederen. Wil jij nog meer informatie over pharma transport of andere diensten? Neem dan gerust eens contact op.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.