schmitzcargobull[1]

Twintigste Schmitz trailer voor Nassau Sneltransport

Schmitz Cargobull Nederland overhandigde onlangs de twintigste trailer aan Nassau Sneltransport uit Breda. Dit veelzijdige bedrijf staat bekend om zowel dynamiek als om hoge veiligheidseisen.

Nassau Sneltransport opereert sinds juli 2022 vanuit een compleet nieuw pand. Het is voor het bedrijf de laatste stap na een eerdere fusie. “Hiervoor werkten we twee en een half jaar vanuit twee locaties”, zegt directeur Mark Giera, die samen met zijn broer Dennis Giera en Tim Suijkerbuijk directeur-eigenaar is van Nassau Sneltransport. Het volledig nieuwe hightech pand van Nassau Sneltransport is te vinden aan de Leursebaan 258 in Breda, op het voormalige fruitveilingterrein. Aldaar beschikt Nassau Sneltransport over een crossdockfaciliteit van 1200 vierkante meter.

Vandaag voor vandaag

“De meeste van onze klanten willen graag op dezelfde dag hun zending goederen ontvangen. Vandaag voor vandaag noemen we dat. Daarbij stellen ze eisen aan het logistieke proces waaraan wij nog steeds kunnen voldoen,” aldus Mark Giera. Hij legt uit dat chauffeurs desgewenst een stapje meer doen voor de klant. “Bijvoorbeeld het uitpakken van de zending en het verpakkingsmateriaal dan weer meenemen. Op onze thuisbasis beschikken we over een ervaren en snel schakelend transportteam van medewerkers en planners dat precies weet wat onze klanten van ons verwachten.”

schmitzcargobull[2]

TAPA TSR1

Ongeveer de helft van het wagenpark van Nassau Sneltransport bestaat uit bestelauto’s. Maar inmiddels rijden er ook dertig trailers in het wagenpark van Nassau Sneltransport en een ongeveer even groot aantal trekkende eenheden. “Belangrijk is dat wij beschikken over het TAPA TSR1 veiligheidscertificaat. Dat geeft onze klanten het volste vertrouwen dat hoogwaardige goederen aan ons kunnen worden toevertrouwd. Logisch dat we voor dit werk alleen de allerbeste trailers inzetten die er te vinden zijn, die van Schmitz Cargobull.”

Veelzijdig 

Het merendeel van de trailers van Nassau Sneltransport betreft boxtrailers. Daarnaast rijdt Nassau Sneltransport ook met enkele koeltrailers en met zeven schuifzeilopleggers. “Inmiddels zijn we al meer dan tien jaar klant van Schmitz Cargobull. Ook nu zijn er weer twee boxtrailers aan de vloot toegevoegd. Dat ging aangenaam snel en zoals we gewend zijn gebeurde dat tegen de gewenste prijs-kwaliteitsverhouding. De andere, wat oudere Schmitz trailers doen hun werk bij ons ook nog steeds tot onze volle tevredenheid.”

Platte organisatie

Bij Nassau Sneltransport werken tachtig mensen in wat Giera noemt een platte organisatie. “Korte lijnen en eigen mensen zijn een voorwaarde voor een snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.”

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.