Wat is medisch transport?

Onder medisch transport verstaan we het vervoeren van medische producten, medicijnen en ziekenhuismateriaal. Kortom: het is transport van producten en materialen die van levensbelang kunnen zijn voor de eindgebruiker. Dit transport is daarom gebonden aan strenge richtlijnen: GDP (Good Distribution Practice). Bij Nassau Sneltransport zijn we gespecialiseerd in het vervoeren van medische producten onder de juiste omstandigheden en volgens de juiste richtlijnen. Ons geconditioneerd vervoer zorgt ervoor dat je producten op de juiste temperatuur blijven tijdens het transport, zodat ze optimaal behouden blijven. En met onze medische koeriersdiensten kun je rekenen op snelle en efficiënte levering van je medische producten.

nassausneltransport 24

Medisch sneltransport

Medisch spoedtransport is een vorm van medisch transport waarbij snelle levering van essentieel belang is. Bij medisch spoedtransport staat de tijd van cruciaal belang en moeten alle processen efficiënt en snel verlopen. Bij Nassau Sneltransport bieden we professioneel medisch spoedtransport aan, waarbij we alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat je medische producten op tijd op de juiste plek terechtkomen. Wij werken met de nieuwste technieken en middelen om jouw levensnoodzakelijke medische producten op een veilige en snelle manier te transporteren.

Het belang van geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport is van cruciaal belang bij het vervoer van medische producten en dat weten wij bij Nassau Sneltransport als geen ander. Veel medische producten, zoals medicijnen en biologische producten, zijn gevoelig voor temperatuurveranderingen en moeten onder constante omstandigheden worden vervoerd om hun werkzaamheid en veiligheid te garanderen. Als ze tijdens het transport te warm of te koud vervoerd worden, kunnen ze hun werkzaamheid verliezen of onveilig worden.

Bij Nassau Sneltransport bieden we professioneel geconditioneerd vervoer aan om ervoor te zorgen dat je medische producten op de juiste temperatuur blijven tijdens het transport. Onze koel- en vriesunits zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat we aan al je temperatuureisen kunnen voldoen. Zo kun je er zeker van zijn dat je medische producten in optimale conditie aankomen op hun bestemming.

nassau medicool

Medicool: de GDP-transportdienst van Nassau Sneltransport

Om klanten binnen het medisch spectrum zo goed mogelijk te kunnen bedienen, heeft Nassau Sneltransport een speciale transportdienst: Medicool. Dit houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in GDP-transport en beschikken over het juiste materiaal en goed opgeleide chauffeurs om dit transport in goede banen te leiden. Medisch transport vereist extra aandacht en zorgvuldigheid en daarom stellen we bij Medicool de hoogste eisen aan het transport. Meer weten over Medicool? Je leest er meer over via onderstaande link.

Nassau Sneltransport, jouw betrouwbare medische transporteur

Bij Nassau Sneltransport ben je op de juiste plek als jij op zoek bent naar een professioneel transportbedrijf voor medische transportdiensten. Of het nu gaat om Medicool-transport, urgent medisch transport of medicijnen transport: wij bieden alles wat jij nodig hebt. Bekijk onze transportdiensten voor meer informatie of neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. Wij helpen je graag verder en staan klaar om al jouw medische transport op te pakken.

nassau medicool

GDP-transport

Betrouwbaar, veiig en snel transport van medicijnen & andere farmaceutische producten met 'Medicool'.

Meer info
nassausneltransport referentiejannet

Geconditioneerd vervoer

Nassau Sneltransport beschikt over geconditioneerde voertuigen die jouw goederen met een constante temperatuur van A naar B kunnen vervoeren

Meer info
nassau5

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport van Nassau Sneltransport ben je verzekerd van het snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
plannersteam

Informatie aanvragen over jouw medisch transport?

Ons team helpt je graag verder.