Wat is Medicool?

Medicool is een dienst van Nassau Sneltransport die ervoor zorgt dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen op het gebied van farmaceutisch transport. Wij zijn specialist op het gebied van medicijntransport en geconditioneerd vervoer . Bij dit transport is zorgvuldigheid uitermate belangrijk. Alles moet tot in de puntjes geregeld worden en daarom stellen wij binnen Medicool de hoogste eisen aan het transport.

Nassau Sneltransport beschikt over een breed wagenpark met onder andere trailers en bestelvoertuigen waarin de temperatuur gecontroleerd kan worden. Deze geconditioneerde voertuigen kunnen een constante temperatuur vasthouden tussen de -20 °C en +20 °C. Daarnaast regelt Nassau Sneltransport andere cruciale factoren, zoals de documentatie en opslag van de lading.

nassausneltransport 01

Medicijnen vervoer

Medicijnen vervoer, ook wel farmaceutisch vervoer of pharma transport genoemd, is het vervoeren van medicijnen en aanverwante (farmaceutische) producten. Nassau Sneltransport is hiervoor GDP-gecertificeerd. GDP staat voor ‘Good Distribution Practice’ en behelst Europese richtlijnen waar een vervoerder aan moet voldoen met betrekking tot een correcte distributie van medicijnen en aanverwante producten. Deze GDP-richtlijnen zorgen voor een bewaking op de kwaliteit van de medicinale werking. Nassau Sneltransport zorgt door middel van GDP-transport voor een snel, veilig en betrouwbaar transport van jouw farmaceutische producten.

Nassau Sneltransport, jouw betrouwbare transporteur

Nassau Sneltransport is een bedrijf dat altijd voldoet aan de wensen en verwachtingen van de klant. Bij transport van medicijnen gaat het vrijwel altijd om kostbare en kwetsbare producten. Daarom vereisen deze producten altijd meer aandacht. Wij denken graag mee hoe wij het beste jouw vracht kunnen vervoeren. Neem contact op voor meer informatie of vraag via de onderstaande knop een prijsindicatie aan.

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.