GDP-transport

GDP staat voor ‘Good Distribution Practice’. Dit zijn Europese richtlijnen voor het vervoer van producten die kwetsbaar, kostbaar of temperatuurgevoelig zijn en daarom met extra zorg en oog voor detail vervoerd dienen te worden. Voorbeelden hiervan zijn het transport van medicijnen en andere farmaceutische producten. De GDP-richtlijnen dragen bij aan de garantie dat geneesmiddelen, die vaak een kwetsbare patiënt als eindgebruiker hebben, ook daadwerkelijk betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn. Daarom is het van essentieel belang dat deze richtlijnen tijdens het transport nauwkeurig opgevolgd worden.

nassau medicool

Medicool

Nassau Sneltransport is al jaren expert op het gebied van geconditioneerd vervoer en medicijntransport. Dit maken we waar met onze hiervoor speciaal ontwikkelde dienst: Medicool. Dit houdt in dat we beschikken over een breed aanbod aan temperatuur gecontroleerde voertuigen die voldoen aan de GPD-richtlijnen. Zo blijven de farmaceutische producten op de juiste temperatuur, variërend van +20° tot -20°. Om de klant volledig te ontzien op het gebied van transport van A naar B, zorgt Nassau Sneltransport ook voor alle randzaken rond de zending. Dit zijn zaken zoals de juiste documentatie en opslag van de lading.

Medicijnen vervoer naar apotheek

Voor apotheken en apothekers is het uiteraard van essentieel belang dat medicijnen op tijd en onder de juiste omstandigheden worden vervoerd. Nassau Sneltransport helpt om dagelijks of wekelijks apothekers door heel Nederland te bevoorraden door professioneel medicijnen vervoer. Of het nu gaat om periodieke transporten of een urgent sneltransport: bij ons is alles mogelijk. Ons Planningsteam kijkt direct mee naar de mogelijkheden en zorgt ervoor dat de lading op het juiste tijdstip op de juist plaats terecht komt.

Nassau Sneltransport: specialist in medicijnen vervoer

Nassau Sneltransport is gespecialiseerd op het gebied van medicijnen vervoer door middel van geconditioneerd transport. Onze voertuigen zijn voorzien van de juiste technieken en onze chauffeurs beschikken over de juiste opleiding en papieren voor deze GDP-transporten.

De dienstverlening van Nassau Sneltransport is gebaseerd op vijf kernwaarden:

  • Betrokken: We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.
  • Stipt: Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!
  • Flexibel: Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.
  • Veilig: Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.
  • Duurzaam: Nassau Sneltransport is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.
nassausneltransport referentiedopharma

Ervaringen van onze klanten

Nassau Sneltransport bedient al veel verschillende klanten in de farmaceutische sector bij medicijnen vervoer en transport van andere farmaceutische producten. Ben je benieuwd naar de ervaringen van die bedrijven? Hieronder vind je de referenties van enkele van onze klanten. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust met ons op!

Meer weten over medicijnen vervoer?

Ben je benieuwd hoe het proces voor jouw lading eruit komt te zien? Of wil je direct weten wanneer wij voor jou aan de slag kunnen? Onze experts vertellen je er graag meer over. Via onderstaande link kun je een prijsindicatie aanvragen en komen we zo snel mogelijk met je in contact om de aanvraag te bespreken.

nassau medicool

Medicool / GDP-transport

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen & andere farmaceutische producten.

Lees meer
nassausneltransport 07

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport krijg je snel en veilig transport van je (spoed)zending.

Lees meer
nassau6

High Value transport

Uitstekend beveiligd transport met goed opgeleide chauffeurs en de nieuwste systemen.

Lees meer
plannersteam

Meer weten over Medicijnen vervoer?

Ons team helpt je graag verder.