Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau Sneltransport is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Koerier Tilburg

Zeven dagen in de week staat Nassau Sneltransport klaar om te voldoen aan de verwachtingen van de klant en deze te overtreffen. Dankzij duidelijke afspraken en goed klantcontact weten wij iedere zending op de juiste bestemming op de juiste tijd te leveren. Of het nu gaat om het bezorgen van een pakket in Tilburg of een object van 25 ton naar een land in Europa, voor Nassau Sneltransport is niks onmogelijk. Voor elke klant en iedere transportvraag hebben wij een passende oplossing.

Koeriersdienst Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport beschikt over verschillende koeriersdiensten in de regio Tilburg. Deze diensten variëren in het transport van goederen onder veel verschillende omstandigheden. Bij sommige koeriersdiensten moet worden voldaan aan zeer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Als Tilburgse koerier voeren wij de volgende koeriersdiensten uit:

Om alle koeriersdiensten in Tilburg en omstreken op de juiste manier uit te voeren, zijn de bestuurders en voertuigen van Nassau Sneltransport TAPA- en GDP-gecertificeerd. Deze certificeringen zorgen voor een garantie dat jouw goederen en producten goed worden behandeld en veilig op de juiste plaats van bestemming aankomen.

Spoedkoerier Tilburg

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij spoedzendingen in het binnen- en buitenland. Als spoedkoerier in Tilburg weten wij als geen ander dat dit soort zendingen vaak net iets meer aandacht nodig hebben dan een reguliere zending. Daarom staan wij 24/7 klaar om ervoor te zorgen dat jouw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankomt.

Bij Nassau Sneltransport kan je heel gemakkelijk een aanvraag doen voor een prijsindicatie. Vul simpelweg het formulier in en wij koppelen dit zo snel mogelijk aan jou terug. Hierdoor word je gelijk op de hoogte gesteld van de mogelijkheden en kosten en kan de spoedzending worden ingepland. Wil je direct contact met de spoedkoerier van Tilburg? Dan kan je ook heel eenvoudig bellen of mailen. Op die manier kan jouw zending nog op dezelfde dag verstuurd worden.

nassausneltransport 01

Wij zijn Nassau Sneltransport

Nassau Sneltransport is het resultaat van een krachtenbundeling van twee sterke transportbedrijven: Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse. Het bundelen van twee transportkrachten heeft ervoor gezorgd dat wij als koerier de klanten voorzien van ieder mogelijk koeriersdienst, ook in Tilburg. Of het nu gaat om verduurzaming, veiligheid of nieuwe en veranderende transportstromen: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Zo weten we zeker dat we klaar zijn voor een uitdagende toekomst!

Meer informatie over een zending?

Wil jij meer informatie? Of ben jij geïnteresseerd in een Tilburgse koerier? Op onze website staat meer informatie en kan je alles vinden. Neem jij liever contact met ons op? Dat kan via de onderstaande knop!

nassau medicool

GDP (Medicool)

Nassau Sneltransport is expert in GDP-transport.

Lees meer
nassau6

High Value

Met een gerust hart goederen met een hoge waarde vervoeren.

Lees meer
nassausneltransport 07

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport ben je verzekerd van snel en veilig transport van je (spoed)zending.

Lees meer