Koeltransport: gecontroleerde temperatuur

Er zijn verschillende soorten producten die op een exacte temperatuur vervoerd moeten worden. De lading kan elektronica of levensmiddelen bevatten, maar hetzelfde geldt ook voor medicijnen. Dit transport vereist veel nauwkeurigheid, aangezien een te hoge of te lage temperatuur ervoor kan zorgen dat het product onverkoopbaar of onbruikbaar wordt. Als transportbedrijf met een specialisatie in koeltransport weet Nassau Sneltransport dat als geen ander. Daarom geven wij altijd extra aandacht aan koeltransport. Zo zijn we er zeker van dat de lading op de juiste manier wordt geleverd.

De temperatuur gecontroleerde voertuigen van Nassau Sneltransport voldoen aan de GDP-richtlijnen en beschikken over de mogelijkheid om de temperatuur te reguleren van -20° tot +20°. Bij koeltransport gaan wij extra zorgvuldig om met de producten, zodat de goederen hun waarde of werking niet verliezen. 

Koeltransport koerier

Is jouw lading temperatuurgevoelig, maar moet het ook snel op locatie zijn? Dan ben je op zoek naar een koerier met koeltransport mogelijkheden. Met Nassau Sneltransport heb je deze specialist gevonden. Vanuit ons hoofdkantoor in Breda kunnen wij snel schakelen en is jouw vracht voordat je het weet op locatie, vervoerd onder de juiste omstandigheden. Voor deze spoedklussen kun je direct contact opnemen met onze planningsafdeling, zodat ze direct aan de slag gaan en het vervoer geregeld wordt. Jouw lading wordt snel, gecontroleerd en veilig vervoerd en op locatie afgegeven. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij Nassau Sneltransport precies wat jij zoekt in een koeltransport koerier. Wil je een (spoed)zending voor koeltransport aanvragen? Dat kan via onderstaande link.

nassausneltransport 24

Internationaal koeltransport

Nassau Sneltransport verzorgt jouw koeltransport niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. Dagelijks verleggen wij onze grenzen en leveren we ladingen op de juiste temperatuur, op de juiste plek, op de juiste tijd. Dit is ook mogelijk met jouw goederen die geconditioneerd vervoerd moeten worden.

Bij Nassau Sneltransport bouwen en vertrouwen wij op ons brede Europese netwerk. Waar het transport ook naartoe gaat, wij blijven te allen tijde het aanspreekpunt en nemen alle zorgen uit handen. Wij zijn GDP-gecertificeerd, wat inhoudt dat onze transporten strikte richtlijnen volgen en daarmee veilig en secuur zijn. Je kunt bij ons rekenen op vervoer op de juiste temperatuur, met de juiste zorg en de juiste documentatie.

Nassau Sneltransport: specialist in koeltransport

Al geruime tijd is Nassau Sneltransport voor veel bedrijven de partner op het gebied van koeltransport, zowel voor reguliere zendingen als koeriersdiensten. Wij denken met jou mee hoe wij jouw vracht op de juiste manier kunnen vervoeren. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande link en wij gaan voor je aan de slag! 

Vivian Pols - Nassau Sneltransport

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Vivian helpt je graag verder.