STIPT.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

BETROKKEN

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

FLEXIBEL.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

VEILIG.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

DUURZAAM.

Nassau Sneltransport is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Koeltransport: gecontroleerde temperatuur

Er zijn verschillende soorten producten die op een exacte, gekoelde temperatuur vervoerd moeten worden. De lading kan elektronica of levensmiddelen bevatten, maar hetzelfde geldt ook voor medicijnen. Dit transport vereist veel nauwkeurigheid en hoge kwaliteitseisen. Een te hoge of te lage temperatuur ervoor kan zorgen dat het product onverkoopbaar of onbruikbaar wordt. Als transportbedrijf met een specialisatie in koeltransport weet Nassau Sneltransport dat als geen ander. Daarom geven wij altijd extra aandacht aan gekoeld transport. Zo zijn we er zeker van dat de lading op de juiste manier wordt geleverd.

De temperatuur gecontroleerde voertuigen van Nassau Sneltransport voldoen aan de GDP-richtlijnen en beschikken over de mogelijkheid om de temperatuur te reguleren. Zo kunnen in de wagens verschillende temperaturen worden aangehouden, variërend van van -20° tot +20°. Bij koeltransport gaan wij extra zorgvuldig om met de producten, zodat de goederen hun waarde of werking niet verliezen. Dankzij onze ervaren chauffeurs en goede planning weet je dat jouw producten in de juiste handen zijn.

Koeltransport koerier

Is jouw lading temperatuurgevoelig, maar moet het ook snel op locatie zijn? Dan ben je op zoek naar een koerier met koeltransport mogelijkheden. Met Nassau Sneltransport heb je deze specialist in gekoeld transport gevonden. Vanuit ons hoofdkantoor in Breda kunnen wij snel schakelen en is jouw vracht voordat je het weet op locatie, vervoerd onder de juiste omstandigheden. Voor deze spoedklussen kun je direct contact opnemen met onze planningsafdeling, zodat ze direct aan de slag gaan en het vervoer geregeld wordt. Jouw lading wordt snel, gecontroleerd en veilig vervoerd en op locatie afgegeven. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. 

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij Nassau Sneltransport precies wat jij zoekt in een koeltransport koerier. Wil je een (spoed)zending voor koeltransport aanvragen? Dat kan via onderstaande link.

GECONDITIONEERD TRANSPORT

Een constante temperatuur betekent natuurlijk niet dat het automatisch om gekoeld transport gaat. Er zijn ook producten die we in de winter, of in het geval van internationaal transport in landen met een kouder klimaat, juist in een warmere temperatuur moeten vervoeren. Het vervoeren van producten onder een bepaalde temperatuur wordt ook wel geconditioneerd transport genoemd.

Geconditioneerd vervoer van specifieke producten moet aan specifieke eisen voldoen. Nassau Sneltransport is bijvoorbeeld GDP-compliant, wat betekent dat wij als transportbedrijf het vervoer van bijvoorbeeld farmaceutische producten. Bij dit koeltransport is precisie en een goede planning extra belangrijk, omdat dit soms levensreddende producten zijn die onder strike voorwaarden moeten worden vervoer. Bij Nassau Sneltransport verzorgen wij de complete logistieke keten en laten we niets aan het toeval over.

nassausneltransport 24

Internationaal koeltransport

Nassau Sneltransport verzorgt jouw koeltransport niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. Dagelijks verleggen wij onze grenzen en leveren we ladingen op de juiste temperatuur, op de juiste plek, op de juiste tijd. Dit is ook mogelijk met jouw goederen die geconditioneerd vervoerd moeten worden.

Bij Nassau Sneltransport bouwen en vertrouwen wij op ons brede Europese netwerk als het gaat om internationaal koeltransport. Waar het transport ook naartoe gaat, wij blijven te allen tijde het aanspreekpunt en nemen alle zorgen uit handen. Wij zijn GDP-gecertificeerd, wat inhoudt dat onze transporten strikte richtlijnen volgen en daarmee veilig en secuur zijn. Je kunt bij ons rekenen op vervoer op de juiste temperatuur, met de juiste zorg en de juiste documentatie.

Nassau Sneltransport: specialist in koeltransport

Al geruime tijd is Nassau Sneltransport voor veel bedrijven de partner op het gebied van koeltransport, zowel voor reguliere zendingen als koeriersdiensten. Wij denken met jou mee hoe wij jouw vracht op de juiste manier kunnen vervoeren. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande link en wij gaan voor je aan de slag! 

nassausneltransport 01

Geconditioneerd vervoer

Nassau Sneltransport beschikt over verschillende geconditioneerde voertuigen die jouw goederen met een constante temperatuur van A naar B kunnen vervoeren.

Meer info
nassau medicool

Medicool (GDP)

Nassau Sneltransport is expert op het gebied van farmaceutisch vervoer en medicijntransport. Daar hebben we onze eigen transportdienst voor: Medicool.

Meer info
nassau6

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport van Nassau Sneltransport ben je verzekerd van de snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.