Betrokken.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

Stipt.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

Flexibel.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

Veilig.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

Duurzaam.

Nassau Sneltransport is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Farmaceutisch vervoer is een vak apart, dat weten we bij Nassau Sneltransport als geen ander. Bij deze vorm van transport heb je te maken met goederen die zeer snel hun werking of waarde verliezen als er tijdens of rond het transport iets verkeerd gaat. Daarom is farmaceutisch vervoer een precies werk waar veel aandacht vereist is.

Medicool

Nassau Sneltransport is een specialist op het gebied van farmaceutisch vervoer en heeft een speciale dienst voor het transport van geneesmiddelen, medicijnen en andere farmaceutische producten: Medicool. Met deze transportdienst kunnen wij onze klanten optimaal bedienen op het gebied van medicijntransport en geconditioneerd vervoer.

Binnen Medicool stellen wij de hoogste eisen aan onder andere onze trailers en bestelvoertuigen waarin de temperatuur gecontroleerd kan worden. Deze voertuigen zijn erop gemaakt dat zij een gecontroleerde temperatuur tussen de -20° en +20° kunnen aanhouden. Bovendien zijn andere zaken zoals documentatie en opslag van de lading bij Nassau Sneltransport altijd goed geregeld. Zo weet je zeker dat de lading van farmaceutische producten in goede handen is.

Good Distribution Practices (GDP)

Het vervoer van farmaceutische goederen binnen de Europese Unie moet voldoen aan stritke regels, de zogenaamde Good Distribution Practices (GDP). Deze richtlijnen zijn opgesteld om de veiligheid van farmaceutische producten tijdens het vervoer en de distributie te garanderen. Nassau Sneltransport is GDP-gecertificeerd en daarmee bevoegd om medicinale producten te vervoeren. Wij kunnen garanderen dat de goederen van de klant altijd in de juiste conditie aankomen, op de juiste plaats van bestemming. Dit vervoer regelen wij door heel Europa, zodat jij ook gebruik kunt maken van internationaal farmaceutisch vervoer.

nassausneltransport 01

Wij zijn Nassau Sneltransport

Farmaceutisch vervoer is één van de specialiteiten van Nassau Sneltransport. Dat komt omdat het bedrijf een krachtenbundeling is van twee transportbedrijven: Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse. Laatstgenoemde bedrijf werd in 1984 opgericht en profileerde zich sterk in farmaceutisch vervoer met een breed scala aan klanten in die branche. Die expertise is opgegaan in Nassau Sneltransport en onderdeel geworden van het bedrijf, waarbij wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Wij komen afspraken na, voldoen aan de wensen van de klant en willen de verwachtingen overtreffen.

Meer weten?

Wil je meer weten over farmaceutisch vervoer bij Nassau Sneltransport of ben je benieuwd naar de kosten van jouw zending? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

nassau6

24/7 Sneltransport

Zeker van de snelste en veiligste manier van sneltransport van jouw (spoed)zending.

Lees meer
nassau medicool

Medicool GDP-transport

Expert op het gebied van farmaceutisch GDP-transport.

Lees meer
nassausneltransport 07

High Value

Laat jouw goederen met een hoge waarde met een gerust hart vervoeren.

Lees meer
plannersteam

Heb je een vraag over farmaceutisch vervoer?

Ons team helpt je graag verder.