BETROKKEN.

We zijn een bedrijf dat aan de wensen van de klant voldoet én de verwachtingen overtreft.

STIPT.

Wij komen afspraken na, zodat jij je afspraken na kunt komen. Daar draait het om!

FLEXIBEL.

Sneltransport draait om flexibiliteit. Wij schakelen snel zodat jij geen vertraging oploopt.

VEILIG.

Veiligheid in het verkeer én voor uw lading. Beiden hebben bij Nassau prioriteit.

DUURZAAM.

Nassau is Lean & Green gecertificeerd en werkt constant aan CO2-reductie.

Dringend transport

Bij Nassau Sneltransport begrijpen wij als geen ander dat sommige transportbehoeften urgenter zijn dan andere. Dringend transport heeft daarom over het algemeen meer aandacht nodig dan normaal transport, vanwege verschillende redenen. De lading kan bijvoorbeeld bestaan uit officiële documentatie, kwetsbare goederen of kritische onderdelen. Goederen die absoluut op locatie moeten aankomen binnen de afgesproken tijd. Vanuit die gedachtegang biedt Nassau Sneltransport dringende transportdiensten, ook wel 24/7 Sneltransport genoemd, aan. In sommige situaties telt iedere minuut en daarom staat ons team 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor jou klaar.

nassausneltransport 23

Dringend urgent transport Europa

Een modern wagenpark, gekwalificeerde chauffeurs en een uitstekend netwerk van transportbedrijven over de grens maken het mogelijk voor Nassau Sneltransport om ook dringend urgent transport door heel Europa aan te bieden. Dankzij dit uitgebreide netwerk in de transportsector kunnen wij zeer eenvoudig en snel jouw goederen of producten door heel Europa leveren. Op deze manier voldoen wij aan de behoeften van de klant en wordt dringend urgent transport in Europa snel en efficiënt afgehandeld.

nassausneltransport 01

Dringend medisch transport

Bij situaties waarin medische producten snel en veilig van de ene naar de andere locatie moeten worden vervoerd, komt dringend medisch transport goed van pas. Dringend medisch transport omvat bijvoorbeeld het vervoer van medicijnen of medische apparatuur naar de locatie waar deze nodig zijn. De tijdige inzet van dringend medisch transport van producten of apparatuur kan het verschil maken in het redden van levens en het verbeteren van de gezondheid van de patiënt.

nassausneltransport 31

Wij zijn Nassau Sneltransport

Bij Nassau Sneltransport staat klanttevredenheid en de veiligheid van jouw zending voorop. Door middel van dringend transport zorgen wij ervoor dat jouw goederen of producten op tijd en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Ook wanneer deze zending meer haast heeft dan in andere gevallen. Daarbij werken wij altijd met dezelfde vijf kernwaarden:

  • Betrokken
  • Stipt
  • Flexibel
  • Veilig
  • Duurzaam

Laat jouw zorgen uit handen nemen door Nassau Sneltransport

Heb jij een behoefte voor dringend transport? Wacht niet langer en neem contact op met ons. Of het nu gaat om een belangrijke zending of om dringend medisch transport, wij hebben de oplossing die jij nodig hebt. Klik op de onderstaande knop en wij helpen jou zo snel mogelijk verder.

nassau medicool

GDP-transport

Betrouwbaar, veilig en snel transport van medicijnen en andere farmaceutische producten met 'Medicool'.

Meer info
nassausneltransport referentiejannet

Geconditioneerd vervoer

Wij beschikken over geconditioneerde voertuigen die goederen met een constante temperatuur van A naar B kunnen vervoeren.

Meer info
nassau5

24/7 Sneltransport

Met 24/7 Sneltransport ben je verzekerd van het snelste en veiligste sneltransport van je (spoed)zending.

Meer info
plannersteam

Informatie aanvragen over jouw dringend transport?

Ons team helpt je graag verder.