Koeriersdiensten

Nassau Sneltransport is een gespecialiseerd vervoersbedrijf in sneltransport. Onze diensten spitsen zich op het vervoer van verschillende soorten goederen, onder verschillende omstandigheden. Hierbij voldoen wij altijd aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Zo kunnen wij garanderen dat jouw goederen snel én betrouwbaar van A naar B worden gebracht. Snel en flexibel, maar ook betrokken en betrouwbaar.

Hieronder een overzicht van een aantal koeriersdiensten die Nassau Sneltransport biedt:

nassausneltransport 24

High Value transport

Heb je een belangrijk of waardevol object dat vervoerd moet worden? Bij Nassau vervoeren wij jouw goederen veilig en beschermd met ons High Value-transport. Wij zijn TAPA TSR 1 en 2 gecertificeerd, wat betekent wij werken met getrainde chauffeurs en de nieuwste beveiligingstechnieken.

nassausneltransport 01

Medicool (GDP)

Het vervoer van medicijnen en verwante farmaceutische producten is secuur werk. Bij Nassau zorgen we dat alles tot in de punten is geregeld: temperatuur, documentatie en opslag. Wij noemen deze dienst ‘Medicool’ en zijn GDP (Good Distribution Practice) gecertificeerd voor deze dienst.

nassausneltransport 07

24/7 Sneltransport

Met spoed een zending versturen? Dat vereist een specifieke vorm van transport. Nassau Sneltransport is gespecialiseerd in 24/7 sneltransport. Van officiële documentatie tot kwetsbare goederen en kritische onderdelen. Bij ons ben je er zeker van dat jouw zending veilig en snel op locatie aankomt, in Nederland én heel Europa.

Tarieven koeriersdiensten

De kosten van een sneltransport hangen af van verschillende factoren, waaronder de grootte en het gewicht van het pakket en de betreffende afstand naar het ontvangstadres. Bij Nassau Sneltransport kijken we altijd scherp naar de aanvraag voor een zending zodat we direct de juiste offerte voor kunnen leggen. Zo weet je snel wat jouw zending specifiek kost.

(Inter)nationale koeriersdiensten

Vanuit onze thuisbasis in Breda strekken de koeriersdiensten van Nassau Sneltransport zich lokaal, nationaal én internationaal uit. Je regelt jouw zending daarom snel en eenvoudig bij Nassau Sneltransport. Lokaal en nationaal wordt jouw zending door een van onze koeriers van A tot Z op zich genomen, zonder tussenkomst van andere koeriers. Internationaal maken we tevens gebruik van ‘internationale groupage’, om internationaal transport betaalbaar en efficiënt te maken.

Vivian Pols - Nassau Sneltransport

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Vivian helpt je graag verder.