Sneltransport

Vergeleken met conventioneel transport vraagt ​​versneld transport meer aandacht. Wij verlenen 24/7 onze diensten en zijn zeer flexibel, waar wij ervoor zorgen dat goederen die op tijd op de plaats van bestemming moeten zijn daar ook afgeleverd worden. Duidelijke afspraken en goed klantcontact staan ​​bij Nassau Sneltransport in Breda centraal. We hopen samen voor iedere klant een perfecte service te bieden!

High value (TAPA)- beveiligde sneltransport

Vanwege de stijgende kosten van misdaad en criminaliteit wil Nassau Sneltransport er ook voor zorgen dat uw lading in Breda veilig wordt vervoerd. High Value transport is hier geschikt voor. Om de veiligheid van goederen te waarborgen hebben wij de TAPA TSR 1 en 2 certificering behaald. TAPA staat voor Transportation Asset Protection Association en is een wereldwijd bekende operationele organisatie. Door samen te werken met TAPA-gecertificeerde vervoerders, zoals Nassau Sneltransport, worden de risico’s op criminele activiteiten binnen het transportproces aanzienlijk verminderd.

 

ADR en GDP (medicool) transport in Breda

Vervoer van farmaceutische producten (Medicool) is tevens een dienst die Nassau Sneltransport biedt. Via ons lever je  dringend benodigde medicijnen en andere farmaceutische producten af op de gewenste tijd en plaats. Nassau is GDP gecertificeerd, waardoor je zeker weet dat alles bij ons tot in de puntjes is geregeld: temperatuur, documentatie en opslag. Daarnaast vervoeren we gevaarlijke stoffen (ADR) en ladingen veilig in Europa. Denk hierbij aan de volgende stoffen:

  • Brandbare, giftige en radioactieve stoffen
  • Ontplofbare stoffen en voorwerpen
  • Brandbare (vloei)stoffen
  • Gassen
  • Oxiderende stoffen 
  • Bijtende stoffen

Internationale groupage vanuit Breda

Doormiddel van internationale groupage sneltransport biedt Nassau de oplossing. Door kleine en grote ladingen samen te voegen wordt het internationale vervoer efficiënter en betaalbaarder. Door deze methode kunnen ook de kleinere pakketjes snel en makkelijk naar het buitenland vervoerd worden. Door ons grote Europese netwerk kunnen wij je helpen je doelen te realiseren. Waar het pakket ook naartoe gaat, Nassau Sneltransport is het enige aanspreekpunt en we nemen al je zorgen uit handen.

Transport in Breda aanvragen?

Wil jij een indicatie van de prijs ontvangen voor je eigen zending of simpelweg meer informatie over Nassau Sneltransport? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via de website, telefoon of mail!

 

plannersteam

Informatie aanvragen voor jouw zending?

Ons team helpt je graag verder.